Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Számotokra milyen az ideális lány? (kozvelemenykutatas! )
nekem anyud bejott (1000 valasz)
teltebbek(50 valasz)
deszka tipus(50 valasz)
értelem (kár hogy ilyet még nem talált senki, kivéve persze édesapámat :))
és ez itt a bocsánatkérés helye, a barátnőm felé:
Édes egyetlen gyöngyvirágos kincsesládikám, Te vagy eddigi életem legcsodálatosabb hajnali napsugár fényében úszó gyöngyharmatos rubinja. Tudod, nagyon szeretlek és nálad csodálatosabb dolog még soha nem történt velem eddigi életem során. Szeretlek, és bocsájts meg!
Legyen humora :) Legyen jólelkű, és ha nem is lángész, de alapvetően normális gondolkodású. Érdeklődő, nyitott, kedves... és a ha kérhetem, ne kapja fel mindenen apróságon a vizet tehát ne legyen hisztis! Ez el tud rontani mindent. A kapcsolatot is, de az ő életét is. Lehetőleg nézze a dolgokat pozitívan, de ha épp mégse, akkor se kenje rám feltétlenül, ha valami rosszul megy!
Ez az ideális! :) Tudom, nem egyszerű... te milyen vagy? Valakinek biztos épp ideális :P
17/f
Megbízható, tiszteletreméltó, tud igazán szeretni, tisztelni a férjét. A megcsalást elveti. Mindent meglehet vele beszélni, ha probléma van nem menekül, hanem leülünk, kitárgyaljuk. Segít, hogy a célomat elérjem, támogat. (ez persze oda vissza).
Kb most leírtam a feleségemet, nekem ő az ideális nő szerencsére.
hát kb ilyen : Fekete hajú
170 cm
55-56kg
kedves
szép
okos
(akár Megan Fox)
14:46 ez megfelelne?
169 cm
vilagosbarna haj
okos
atlagnal szebb
kedves
54 kg ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!