Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex barátnőmmel álmodok tél óta. Miért van ez?
Kb télen megismertem egy csodálatos lányt. Édes volt, hihetetlenül tetszett, hogy milyen aranyos. Az ideálom volt, mind viselkedésileg, mind kinézetben. Telljesen harmóniába volt a külső és a belső. És elhitette velem, hogy szeret.... 3-4 nap beszélgetés után úgy voltunk egymással, mintha 3-4 éve ismernénk egymást. 1 hétig tartott ez a kapcsolat. Imádtuk egymást. Legalábbis én imádtam őt...sajnos 1 hét után dobott egy olyan ok miatt ami biztos hazugság volt. Egyik nap még fekszünk egymás mellett, simogat, cirógat, mélyen a szemembe néz és azt mondja hogy szerelmes belém, másnap pedig szakít velem msnen. Miért van ez? Miért történt ez? Előtte nem is volt barátnőm, csak alkalmi kapcsolatok. Nem is kellett volna más nő, csak ő volt a fontos. Tiszta szívemből vakon megszerettem és ezt kaptam cserébe. Azóta is vele álmodok. Miért csinálhatta ezt velem? És mikor régen vele voltam nem lógtam a nyakán és nem nyáladzottam neki mint valami kutya. Nem ez volt a probléma...de mi lehetett?
Azóta eléggé elérzéketlenültem. Semmin nem lepődök meg, és lehetetlennek tartom azt, hogy valakiben mégegyszer megbízzak ennyire, legalábbis ilyen rövid idő alatt. Miért kellett ennek így történnie?
Én jártam már hasonló szituban: 2 és fé hónapot voltunk eggyütt, jött egy őszi szünet, és a szünet után amikor találkoztam vele, első szava az volt hogy beszélnie kell velem, és közölte hogy szakít velem, mert már nem szeret.
Utána rájöttem hogy a háttérben mindig is volt vki rajtam kívül. Persze utána az egyik ismerősével beszélgettem és elszólta magát az egészről, arról hogy van még vkije. Így már biztosra tudtam hogy ilyen miatt szakított velem, és már nem is érdekel az egész. Vannak még jó csajok, csak keresni kell, és aki keres az talál, elvileg.
Szal lehet hogy itt is volt vki más még rajtad kívül, és miatta dobott, meghát az is lehet, hogy csak játszott veled. Ha még beszélsz vele, akkor konkrétan határozottan kérdezz rá hogy miért is szakított, és most az igazságra vagy kíváncsi, nem arra amit kitalált. Vagy egy ismerősével beszélgess, és finoman kérdezz rá hogy most van-e vkije.
Bár mondjuk ha télen tölrtén az egész, akkor sztem már azt se tudja hogy ki vagy.
Velem pár éve volt hogy a barátom 1.5 hónap után szakított velem, mert akkor nem akartam lefeküdni vele, nem éreztem hogy itt az idő...
Én nagyon szerettem, és fájt... Főleg hogy a szakítás után egy héttel ilyeneket irogatott nekem msnen hogy ott van nála az új barátnője és hogy őt szereti mert meg tudja b.szni... Hát ezek után már nem is bántam annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!