Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magam alatt vagyok. Miért nem érti meg?
Szóval naív, nem esik le neki a dolog.
Hát figyelj szerintem ne az legyen az első hogy kiakadsz és féltékenykedsz. Inkább magyarázd el neki higgadtan hogy ha egy fiú ennyit beszél egy lányal, akkor az nem csak barátság, soha. De ne féltékenységi jelenetet rendezz. :)
Érdekes. Én is lány vagyok, és szinte minden héten megtalál egy hülye mininum közösségi oldalakon, bökdösnek, írogatnak, jelölgetnek. Korábban legyezgette a hiúságomat, jó csajnak tartottam magam, mert minden ujjamra akadna. Valószínüleg a te barátnőd is ilyesmit érezhet. Nekem is volt barátom, tetszett a dolog h féltékeny, de megcsalni sosem csaltam meg senkit. De: most már 22 vagyok, és érettebben gondolkozom, leépítem ezeket az embereket vagy éppen emberszámba se veszem őket, már kinőttem ezekből.
És már rájöttem arra is, hogy nem az ilyen visszaigazolásoktól leszek jó nő, hanem a belülről fakadó boldogságtól, kisugárzástól, mosolyoktól.
A barátnőd még eléggé gyerekesen gondolkozik(magamból kiindulva). Szerintem te is nyugodtan felhozhatod neki a volt barátnődet meg h kik írogatnak neked...:) és majd nézd meg a reakcióját!:)
És az, hogy írni akar az exének, holott utálja... nem normális dolog, olyan mintha felkínálozna, kéretné magát (bocsi, de szerintem így van). Egy ex iránt semmi érzelmet nem kellene táplálnia, még utálatot sem. Ismered a mondást, hogy a szeretet és a gyűlölet között egy vékony cérnaszál húzódik? :) abszolút igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!