Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napok óta magam alatt vagyok egy reménytelen szerelem
miatt. Mit tegyek?
3-4 deci tömény, ízlés szerint fröccs vagy sör kísérővel
2011. dec. 13. 14:23
2/10 A kérdező kommentje:
Már 1-2x kipróbáltam, ha hiszed, ha nem:D De hosszútávon nem megoldás
Vedd észre, hogy milyen szánalmas vagy.
2011. dec. 13. 14:25
4/10 A kérdező kommentje:
Én csak Kedves Édesanyád szánom...
A múltba vagy szerelmes vagy a szerelem érzésébe, de nem abba az emberbe... Vagy ha mégis akkor is fel kell tudnod dolgozni. Ám ez az egész eléggé bonyolult, ugyanis nem tudni miért mentetek szét.
2011. dec. 13. 14:32
Tuti, hogy ő volt az igazi? Tuti, hogy ismered annyira, mint hiszed? Nem lehet, hogy egy általad kreált ideálképet szeretsz, most épp? Úgy értem, hogy lehet, hogy anno a valós személyt szeretted meg, de most tuti, hogy őt akarod? Lehet, hogy nem veszed észre a hibáit. Lehet, hogy csak hiszed, hogy őt keresed. lehet, hogy azóta a következőben nem amiatt csalódtál, mert Ő volt az ideális, hanem mert a te elvárásaidnak nem felelt meg... csak rávetítetted, hogy Ő lehet a tökéletes. Most egy kicsit nézz magadba, és válaszold meg (nem kell itt, elég, ha csak a saját szobádnak/lelkednek felelsz) tényleg Ő volt Az, vagy csak egy ideálkép? Nem lehet, hogy ő is ugyanolyan mint a többi, csak mivel az álmaidat könnyebb táplálni, mint a való életben élni, ezért hiszed őt annak.
Viszont őszintén remélem, hogy végül Te jössz ki jól a történetből. Sok szerencsét!
2011. dec. 13. 14:35
7/10 A kérdező kommentje:
Ez bonyolult dolog csöppet. A lényeg az, hogy először csak barátok voltunk...és sajnos a barátságnak vége lett, mert egyik fél többet érzett a másik iránt...azaz én...Már bánom,h elmondtam neki,de már ezen nem tudok változtatni. Kb. 1 éve mertem neki elmondani, azóta alig beszélünk, DE..
8/10 A kérdező kommentje:
14:35-ös válaszadó: ezen én is gondolkodtam már, komolyan...De ahhoz úgy kellene vele találkoznom, hogy őszinte beszélgetések, négyszemközt...így talán le tudnám tisztázni magamban, valóban szerelem-e még, vagy csak még lángolok, mert őt másnak hiszem...nem tudom...de nem merek még egyszer úgy közelíteni felé, hogy találkozzunk,mert szeretlek...
Én már csak azt sajnálom, aki közben a párod volt... Mert vele biztos nem voltál korrekt...
2011. dec. 13. 15:14
10/10 A kérdező kommentje:
A páromnak is voltak dolgok a számláján, és sokáig sem voltunk együtt "ami nem megy nem kell erőltetni"-alapon
Kapcsolódó kérdések: