Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beijedtem volna az összeköltözéstől?
Tegnap reggel párom bal lábbal kelt fel, ezért nekem sem volt olyan húde jó hangulatom. Aztán ebédnél párom apukája felvetette a témát, hogy ha szeretnénk, tavasztól beköltözhetünk az egyik albérletükbe.
Már olyan régóta tervezzük ezt, de valahogy most így szembesülni vele, nekem furcsa érzés volt...
Azóta teljesen megzakkantam! Folyamatosan kattog az agyam, hisztis vagyok, levert. Mint egy kis lány! Már magamat idegesítem ezzel. Párom sem tud velem mit kezdeni, de én sem magammal mert nem értem mi a gondom.
Nyilván rengeteg kérdés felmerült bennem ezzek kapcsolatban. pl félek attól, hogy mindent nekem kell majd ott csinálnom mert párom rettenetesen rendetlen. Aztán meg a pénz, mert egyéni fizetésem nincs(egyetemen tanulok, mellette nem is tudok dolgozni), így apám támogatására szorulnék, albérlet ügyben, azt meg ugye nem szeretném.
Szóval egy szó mint száz azóta teljesen hisztis lettem, folyamatosan a gondok járnak az eszembe, páromban is csak a hibát keresem.... és szeretnék ez ellen valamit tenni. Mások hangulatára is rányomom a bélyeget ezzel...
Mi történik velem? Elképzelhető hogy nem tudom ezt a helyzetet hogyan lereagálni aztán ilyen hülye nőként viselkedem? Hogy reagáljam le? Ti mit szóltok?
23/l
Jézusom egy hittérítő! mempike: az a nő is repülne, aki azzal áll elém, hogy üljünk le közösen egy beosztást készíteni a házimunkáról. Miért akarsz szegény kislányból házisárkányt nevelni? Kedves kérdező: ezek a dolgok nem úgy működnek, ahogy közhelyeket szajkózó misszionáriusunk szajkózza. Ezzel egy férfit elriasztasz. Ha szereted a párod és változtatni akarsz rossz tulajdonságain, akkor egyenes állj elé, mind el a problémád és közösen döntsétek el mi legyen.
Egyszerűen ülj le vele és mond a szemébe a kétségeit: mond, hogy szereted (ha szereted), de a közös élettől ezért, meg ezért tartasz, mert ilyennek, meg ilyennek ismered. Ha erre elhajt téged, akkor, vagy nem fogadja el amit mondasz, akkor egyértelmű, hogy nem szabad vele összeköltözni. De ha pozitívan áll hozzá és elgondolkodik rajta, belátja, hogy miben kell változnia, akkor van esélyetek. És lehet kell egy ilyen beszélgetés után pár nap egy férfinek. Mond el és mond neki azt, hogy kap pár napot, amikor válaszolnia kell, gondolja meg és mondja el a véleményét ő is.
Ezzel többre jutsz, mint listaírogatásokkal ...
Sokat gondolkoztam azon amiket írtatok, és azt kell mondjam hogy mindegyikben van igazság. Sőt!
Azt még hozzátenném, hogy dolgoztam már külföldön a párommal, én is tartottam már el saját magamat(évekig önerőből), sőt laktam már együtt a jelenlegi párommal és dolgoztunk együtt külföldön (akkor minden simán ment, mert mind kettőnknek volt fizetése) de így nekem fura ez a helyzet, és nem is tudom már ki írta hogy az após vetette fel a helyzetet, nem mi a párommal, ergo mi nem érezzük még ezt olyan sürgős dolognak.
A külföldi munka is összeköltözés is egy pár hónapra megszabott dolog volt ezért annak nem éreztem hogy akkora súlya lett volna mint most ennek....
Én voltam az, aki azt írta, hogy ha az "após" ötlete volt az összeköltözés, akkor nem kell feltétlenül megfogadni a tanácsot.
Úgy is lehettek együtt, hogy nincs közös lakás egyelőre. De mivel látom a fiú szülei jól el vannak eresztve anyagilag, nem lesz gond, ha össze akartok költözni később. Lesz lakás, albérlet, nem kell keresni a semmiből előteremteni egy otthont.
Addigra te is dolgozni kezdesz, a fiút meg addig próbáld megnevelni, beszélni vele, hogy ha összeköltöztök, akkor kvázi családként kellene viselkedni, elvégezni mindazt, amit otthon a szülei tesznek meg helyette.
kedves kerdezo a:" teccik erteni " direkt volt ugy irva es remeltem hogy Egyetemista letedre ra jossz.
Amugy magasrol leszarom hogy ossze koltozol vagy nem!
Csak nyugodtan toroltesd a valaszomat mert az sem erdekel.attol mert torlod meg nem valtozol meg a szemembe csak jobban elsulyedsz.
remelem az ekezeteket leszamitva olvashatoan irtam es helyesen a te felfogasodnak megfeleloen, teccik erteni?
Kedves 14:40, nagyon köszönöm a választ! Eképp fogjuk csinálni. Én is valami ilyesmin jártatom az agyacskámat. Legalábbis így ésszerű :D
Kecsegtető ajánlat amit kaptunk, de még várni kell vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!