Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnétek a főnökötökkel? Ha a férjetek is jóvá hagyná
Azztamocskos, 29., nyilván nem jó helyre jöttél oltogatni a népet. Mondom is, miért: arról, hogy téged valószínűleg már lenullázott pár pénzéhes 'hölgy', nem a komplett női nem tehet.
Férfiakban is van, aki 2 forintért a saját anyját is... lásd: kérdező férje. Erre mondtam én azt, hogy ha a férjemnek ennyire mindegy, kinek és miért nyitom szét a lábam, akkor inkább nincs szükségem ilyen férjre, mert nyilván akkor a drága uram rajtam akar meggazdagodni, én meg a főnökön. Mindenki jól jár, persze csak ha eleve ilyen a mentalitása.
És, kedves 'álszentezők': léteznek még emberek, akiknek fontosabb, hogy tükörbe tudjanak nézni, bármilyen hihetetlen.
N
Hát kedves kérdező csalódást kell okoznom neked.
Vannak olyan nők akiknek nem kell bevetniük az alsó részüket egy munkahelyen, mert nekik van eszük.
És hosszútávon ezek a nők sikeresebbek lesznek, mert nem áll fenn a veszélye annak, hogy a főnök ráun, és keres egy jobb fekvő társat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!