Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnétek a főnökötökkel? Ha a férjetek is jóvá hagyná
Mit alszenteskedtek mikor ezt csinalja a legtöbb nó ha nem igy lenne elküldenék valami mondvacsiná
T indokkal és felvesz a főnök olyat aki benne van a buliban ez az élet
Nekem anno volt egy állásajánlatom. Még tanultam és egy szaros kis büfésállás. Behívott egy pasi, az üzletvezető. Figyelj kislány a kolléganő hétfőnként csinál meg minket, a tiéd a szombat...
Értettem, hogy mit akar ő és a tulaj, de kifordultam.
Én nem érzem magam álszentnek, csak úgy érzem, hogy a házasságom és a három gyerekem szent.
Pár éve utasítottam vissza egy soha vissza nem térő hasonló ajánlatot. A férjem 5 évi fizetését, alig 1 év alatt kábé 30 alkalommal megkereshettem volna ennél az üzletembernél.
Én nemet mondtam.
Ráadásul ki tudja hány nőt töm még az irodában s milyen vackot kaphatsz el tőle...
Örülök, hogy van még itt a válaszoló NŐK között TARTÁS!
Sajnos ez rólad, kedves kérdező nem mondható el. Mégis milyen undorító dolog már, hogy x összegért felrúgom a házasságom?
Nem tudom milyen világban élsz, de én ilyet a feleségemnek SOHA NEM engedélyezném, milliók miatt sem!
Sajnállak titeket :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!