Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom soha nem mondja, hogy szeret. Vannak ilyen férfiak? Mi ennek az oka?
Nem arra gondoltam, hogy minden nap mondja, csak néha. De ő se karácsonykor, se a szülinapomon, se soha nem mondja, csak ez hiányzott.
Ezt leszámítva minden működik, érzem, hogy szeret, kimutatja máshogyan.
10.-nek: Meggyőztek a válaszok, és megértettem, hogy van, aki nem a szavak embere, és nincs igazad, van, akinek tényleg nehéz kimondani. Nekem is nehéz, nem csak a páromnak, de még anyukámnak is alig mondtam, pedig őt aztán mindenkinél jobban szeretem.
Szia!
Néhány éve ért véget egy 5 éves kapcsolatom, ahol napi szinten elhangzott, a jelenlegi barátommal fél éve vagyunk együtt, de magától sosem mondta. Én voltam az első, aki kimonta, utána is csak én mondtam. És nagyon zavart, hát rákérdeztem, mert érzem, hogy szeret és, hogy fontos vagyok neki, de ez bevallom, hiányzik.
És azt a választ kaptam, hogy ő sosem tudta szavakkal kifejezni az érzései, szeret, de inkább érezteti velem, mert nem tudja kimondani. Szóval tényleg létezik ilyen, és egyébként ő is mérnök! :)
25/lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!