Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom soha nem mondja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom soha nem mondja, hogy szeret. Vannak ilyen férfiak? Mi ennek az oka?

Figyelt kérdés
1,5 év alatt talán 3x mondta, vagy 2x. Néha nagyon hiányzik, hogy egy kicsit bókoljon, becézzen, meg konkrétan ez a szó is, de ne mondjátok, hogy néma gyereknek anyja se érti a szavát, mert nem akarom, hogy csak azért mondja, mert én hallani akarom. Megkérdeztem, finoman utalva, hogy mi ennek az oka, először azt mondta, hogy nem akarja, hogy elcsépelté váljon, másodszorra pedig, hogy nem jut eszébe. Szerintem mindkettő kamu, mert nekem minden nap eszembe jut, hogy mondjam neki, hiszen szeretem. Én sem mondom, gondolom érthető miért. Nagyon remélem, hogy tényleg csak mondani nem mondja...
2012. jan. 26. 06:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
A "szeretlek", főleg a férfi részéről, elsősorban a hollywoodi filmekben divat. A bók, becézés más, az már gyakoribb, de sok férfi van, aki nem nagyon kapható rá. Mondjuk ha a férjed/barátod valami villamosmérnök, programozó, matematikus vagy más efféle, akkor ne várj tőle sok ilyen gesztust. Ami nem jelenti egyébként, hogy nincsenek intenzív érzelmei, sőt, ez egy elég hűséges férfitípus.
2012. jan. 26. 07:05
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
asd
2012. jan. 26. 07:11
 3/12 A kérdező kommentje:
1. Ráhibáztál, hasonló foglalkozása van. És egyben meg is nyugtattál, köszönöm:)
2012. jan. 26. 07:14
 4/12 anonim ***** válasza:
57%

El kell fogadnod őt ilyennek. Vannak olyan típusú emberek (nemtől függetlenül), akik nem képesek szavakkal érzelmeket kifejezni. És ez tartósan nem is változik meg egyiküknél sem.

Tehát ha egyébként éreztetni tudja, hogy szeret, akkor fogadd el így.

Baj akkor van, és gondolkodni valód is csak akkor van, ha mutatni/érzetetni nem érzeteti, hogy szeretne. De először a tettei beszélnek.

2012. jan. 26. 07:52
 5/12 anonim ***** válasza:
81%

Az én barátom villamosmérnök végzettségű, most programozóként dolgozik. Mégis minden nap mondja, nem egyszer, nem kétszer, hanem sokszor. Nem kérem, mégis mondja és imádom és jól esik. Ez a szerelem kifejezésének egyik módja (verbálisan), ugyanúgy annak is nagyon örülnék ha hozna a mezőről egy százszorszépet (ingyen van, rózsa elcsépelt). Szerintem nem jó ha a másik nem mondja, ugyanis ha másképp nem fejezi ki...hát elég halovány szerelem lehet.

22/L

2012. jan. 26. 08:51
 6/12 anonim ***** válasza:
62%

És egyébként érezteti hogy szeret?

Mert ha igen, akkor igazából azok csak szavak. Lehet valaki azt mondja a másiknak szereti, naponta többször is, aztán közben meg napi szinten alázza is különböző módokon.

Én úgy vagyok vele, hogy akkor inkább ne mondja, de érezzem azt, hogy szeret.

Becézgetni nem mindenki becézgeti a másikat, ő ilyen tipus. Ha egyébként nincs gond a kapcsolatotokban, akkor kár ezen filózni. :)

28/n

2012. jan. 26. 09:00
 7/12 PT-Daniel ***** válasza:
100%

En szeretem a baratnömet. Kicsit több, mint egy eve vagyunk együtt. De mar együtt is elünk majdnem egy fel eve. Ugy erzem, nagyon sokat teszek, hogy kimutassam, hogy mennyire fontos nekem. Rengetegszer ölelem, csokolom, olykor fözök neki vagy spontan meglepem valamivel...

De meg sosem mondtam neki, hogy szeretem... Pedig minden nap eszembe jut, de valahogy megsem hagyja el a szamat.

Persze, emiatt töle sem hallom tul sürün, amit megertek, de mellett tudom, hogy ö is szeret.

Nekem volt elötte is egy nagyon komoly, 5 eves kapcsolatom egy lannyal, akivel össze akartunk hazasodni, mar jegyesek is voltunk. Neki minden nap mondtam. Aztan jöttek a problemak, eltavolodtunk egymastol, elteröek lettek celjaink es többet vartunk a masiktol, mint amennyit hajlandoak voltunk beleadni.

Boldog vagyok a parommal, de az elvesztett almok meg most is fajnak. Joban vagyok elözö parommal, de nem jönnek ujra össze vele. Szoval nem tudom, hogy emiatt a csalodas miatt felek kimondani, de en is erzem, hogy nagyon hianyzik a paromnak... Mondanam is szivesen, olykor eröt veszek magamon de nem megy.

Ez alapjan valami gyava nyulnak tünök, de minden masban pont az ellenkezöje jellemzö ram. Nem is volt sosem problemam, hogy erzelmeimröl beszeljek.

Tehat van ilyen... de, hogy miert arra en sem tudok egyertelmü valaszt.

2012. jan. 26. 09:48
 8/12 anonim ***** válasza:
Ilyen nők és ilyen férfiak is vannak igen. Én mondjuk nő vagyok, én sem mondom soha senkinek hogy szeretem attól még hogy így van. Hogy miért? Ilyen vagyok. Nem látom értelmét hogy minden nap mondogassam, hiszen abból hogy vele vagyok tudnia kéne. Ha nem szeretném nem lennék vele. Elég egyszerű.
2012. jan. 26. 11:56
 9/12 anonim ***** válasza:
38%
Miért kéne azt mondania? Én lassan középkorú vagyok és még nem mondtam ilyet . Ha ez nem egyértelmű akkor hiába is mondaná az ember .
2012. jan. 26. 12:48
 10/12 anonim ***** válasza:
45%

Azért elég elszomorító, hogy ha valaki nem tudja kimondani a másiknak hogy szeretlek... hát milyen világban élünk, hogy még ennyit sem érdemel a másik? Ennyit hogy szeretlek. Egy szó, de hatalmas a jelentése.

Az egyik válaszolónak pedig: nem biztos a mai világban hogy csak akkor van pl egy nő egy férfival ha szereti.... van ugye az a dolog amit úgy hívunk hogy pénz...

Másik válaszolónak: elgondolkodtál már rajta őszintén hogy miért nem mondod neki? Főzöl neki, csinálsz ezt-azt, ugrálsz neki... és mégse mondod neki hogy szereted. Talán mert nem is szereted? Talán mert még mindig a volt bnőd szereted...Ezen elgondolkodnék a helyedbe.

2012. jan. 26. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!