Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátai fenyegettek, ő nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátai fenyegettek, ő nem állt ki mellettem. Ez elég gáz, nem?

Figyelt kérdés

Szóval együtt vagyok (voltam) egy lánnyal egy évet. Voltak gondok (ritkán), de rendben volt minden. Most volt a szülinapja és megünnepeltem vele, kétszer is. Volt egy "meglepetésbuli" is, amiről csak az utolsó pillanatban szóltak nekem (nem esett jól), amire ezért késve is értem (2 körül, de egész éjjel tartott). A barátai leoltottak azzal, hogy "sejthettem volna, hogy lesz", az egyik srác még fenyegetett is, hogy tudjam, hol a helyem, meg rossz dolgom lesz, ha rosszul bánok vele.

Ezek után hazamentem, ő visszament bulizni ezekkel az arcokkal. Azóta se érti, mi volt a baj ezzel, engem hibáztat, hogy késtem (de sajnálja, hogy így alakult). Nem akarja elmondani a barátainak, hogy ez nem volt oké, és nem is fogja, én erre azt mondtam, akkor nem tudok mit tenni, mert ez elég meredek, inkább hagyjuk az egészet.

Igazam van, vagy sem?

2012. jan. 25. 23:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
IGAZAD!!!
2012. jan. 25. 23:40
 2/13 anonim ***** válasza:
H#lye p!csa, hagyd a g@cibe. 4,5 milliárd nő él a világon rajta kívül, van választék.
2012. jan. 25. 23:41
 3/13 zseni001 ***** válasza:
ja, igazad van.
2012. jan. 25. 23:54
 4/13 anonim ***** válasza:
Fontosabbak neki a barátai mint te. Különben elismerné hogy szólniuk kellett volna neked időben a buliról. Én már nem járnék vele.
2012. jan. 25. 23:54
 5/13 Macs1209 ***** válasza:

Jó, hát neked kellett volna először tudni a buliról.

Hagyd a fenébe a lányt. Ennyi. A párja mellett min-

dig kiáll az ember!

2012. jan. 25. 23:58
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem korrekt, jobbat érdemelnél.
2012. jan. 26. 00:01
 7/13 anonim ***** válasza:
Öregem, ha velem jáccotta volna el ezt az asszony, már csak exasszony lenne, a barátai arca meg ex-arc... Azért az nem teljesen oké dolog, hogy pont te, a barátja ne tudd a meglepetés bulit. A barátai enyhén szólva is kötsögök...
2012. jan. 26. 00:40
 8/13 anonim ***** válasza:

"meg rossz dolgom lesz, ha rosszul bánok vele. "

ha lenne pasim, akkor neki ezt nagy valószínűséggel apám mondaná, és nem, még véletlenül sem védeném a srácot...

2012. jan. 26. 00:44
 9/13 anonim ***** válasza:
hagyd ott,mert mégnagyobbat fogsz koppanni.. ha a bunkó parasztok kellenek neki,hát legyen velük..találsz te normálisabb lányt is!hajrá!
2012. jan. 26. 01:20
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát én biztos nem hagytam volna, hogy oltogassák a páromat... Meg pláne, hogy jól érezzem magam miután ő elment.

Szerintem addig szabadulj amíg nem késő, véleményem szerint nem szerelmes beléd.

28/n

2012. jan. 26. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!