Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátai fenyegettek, ő nem állt ki mellettem. Ez elég gáz, nem?
Szóval együtt vagyok (voltam) egy lánnyal egy évet. Voltak gondok (ritkán), de rendben volt minden. Most volt a szülinapja és megünnepeltem vele, kétszer is. Volt egy "meglepetésbuli" is, amiről csak az utolsó pillanatban szóltak nekem (nem esett jól), amire ezért késve is értem (2 körül, de egész éjjel tartott). A barátai leoltottak azzal, hogy "sejthettem volna, hogy lesz", az egyik srác még fenyegetett is, hogy tudjam, hol a helyem, meg rossz dolgom lesz, ha rosszul bánok vele.
Ezek után hazamentem, ő visszament bulizni ezekkel az arcokkal. Azóta se érti, mi volt a baj ezzel, engem hibáztat, hogy késtem (de sajnálja, hogy így alakult). Nem akarja elmondani a barátainak, hogy ez nem volt oké, és nem is fogja, én erre azt mondtam, akkor nem tudok mit tenni, mert ez elég meredek, inkább hagyjuk az egészet.
Igazam van, vagy sem?
Jó, hát neked kellett volna először tudni a buliról.
Hagyd a fenébe a lányt. Ennyi. A párja mellett min-
dig kiáll az ember!
"meg rossz dolgom lesz, ha rosszul bánok vele. "
ha lenne pasim, akkor neki ezt nagy valószínűséggel apám mondaná, és nem, még véletlenül sem védeném a srácot...
Hát én biztos nem hagytam volna, hogy oltogassák a páromat... Meg pláne, hogy jól érezzem magam miután ő elment.
Szerintem addig szabadulj amíg nem késő, véleményem szerint nem szerelmes beléd.
28/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!