Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiuk, kedvesseg vagy hatarozot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, kedvesseg vagy hatarozottsag? Melyik vesz le a labatokrol inkabb?

Figyelt kérdés
marmint ha egy lany kedves meg aranyos vagy inkabb hatarozott ,racionalis?
2009. máj. 29. 09:08
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Ha kedves és aranyos.
2009. máj. 29. 09:15
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Az én barátnőm inkább határozott és racionális, de amikor elkezd kedveskedni, akkor jön, hogy addig csókoljam, amíg csak bírjuk. Szóval a kedvesség vesz le a lábamról.
2009. máj. 29. 09:19
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
mind2 fontos de inkább a kedvesség
2009. máj. 29. 09:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Véleményem szerint a két dolog egyáltalán nem zárja ki egymást. Elsőre nyilván a kedvesség az ami jobban megfog egy lányban, hiszen az a feltűnőbb, hozzátéve hogy nem árt ha ehhez sokat mosolyog (mert a jókedv ugye, szintén fontos ;-)). De attól még hogy valaki kedves simán lehet határozott, céltudatos (figyeld meg nem az akaratos szót használom, attól hogy valaki tudja mi kell neki, addig hogy makacsul csak azt fogadja el még nagyon sok lépcsőfok van). Mert hosszabb távon az talán fontosabb, ismerje magát, legyenek céljai az életbe, és tegyen is ezekért.

Tehát részemről mindkét tulajdonság amit leírtál fontos hogy meglegyen egy lányban, ezek nélkül nehezen tudnám elfogadni társamként, viszont ez a kettő egészen boldogan meg tud lenni egy emberben, egymást kiegészítve!

21/F

2009. máj. 29. 09:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
hát ha úgy határozott, hogy még engem is irányítani akar, vagy legalábbis mindíg határozott véleménye van arról mit kéne csinálnom, akk semmiképp. inkább legyek kedves. :)
2009. máj. 29. 09:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretem ha egy lány határozott és racionális, mert nincsen fantáziavilága, mindenre amit kitalálok, hülyének nézhet érte, ráadásul egy határozott nőhöz a személyisége is komoly, nem nevet össze vissza, meg hülyeségeket beszél, meg nem ilyeneket írna nekem, hogy " ne hozz zavarba, léccy! " meg " elolvadtam, bocsánat!! " :D

De azért szex közben a határozottságát megismerném :D

Ha ő a dominánsabb az ágyban ... :P

2009. máj. 29. 10:27
 7/9 anonim ***** válasza:
66%

Lány vagyok, és sztem sem zárja ki egymást a kettő... Ugyanúgy todok aranyos lenni, mint nagyon határozott. Attól függ, kivel beszélek és miről.

18/L

2009. máj. 29. 10:40
 8/9 anonim ***** válasza:
69%
A kedves, vidám, sokatdumáló, aranyos, szeretnivaló lányok jönnek be nekem. A határozott csaj nem igazán. Velük megismerkedni is nehezebb, mert fölényesek és gyakran megalázzák a próbálkozó fiút. Engem mindenképpen a kedvesség vesz le a lábamról.
2009. máj. 29. 12:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Legyen vidám, továbbá racionális és józan szemléletű, a hűség már csak hab a tortán.
2009. máj. 29. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!