Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, kedvesseg vagy hatarozottsag? Melyik vesz le a labatokrol inkabb?

Véleményem szerint a két dolog egyáltalán nem zárja ki egymást. Elsőre nyilván a kedvesség az ami jobban megfog egy lányban, hiszen az a feltűnőbb, hozzátéve hogy nem árt ha ehhez sokat mosolyog (mert a jókedv ugye, szintén fontos ;-)). De attól még hogy valaki kedves simán lehet határozott, céltudatos (figyeld meg nem az akaratos szót használom, attól hogy valaki tudja mi kell neki, addig hogy makacsul csak azt fogadja el még nagyon sok lépcsőfok van). Mert hosszabb távon az talán fontosabb, ismerje magát, legyenek céljai az életbe, és tegyen is ezekért.
Tehát részemről mindkét tulajdonság amit leírtál fontos hogy meglegyen egy lányban, ezek nélkül nehezen tudnám elfogadni társamként, viszont ez a kettő egészen boldogan meg tud lenni egy emberben, egymást kiegészítve!
21/F

Nem szeretem ha egy lány határozott és racionális, mert nincsen fantáziavilága, mindenre amit kitalálok, hülyének nézhet érte, ráadásul egy határozott nőhöz a személyisége is komoly, nem nevet össze vissza, meg hülyeségeket beszél, meg nem ilyeneket írna nekem, hogy " ne hozz zavarba, léccy! " meg " elolvadtam, bocsánat!! " :D
De azért szex közben a határozottságát megismerném :D
Ha ő a dominánsabb az ágyban ... :P

Lány vagyok, és sztem sem zárja ki egymást a kettő... Ugyanúgy todok aranyos lenni, mint nagyon határozott. Attól függ, kivel beszélek és miről.
18/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!