Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 18-25 lányok! Van köztetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18-25 lányok! Van köztetek olyan, akinek párkereséskor a belső érték (hűség őszinteség stb) sokkal fontosabb szempont mint a pasi kora netán az anyagi háttere? (bővebben lejebb)

Figyelt kérdés

Tovább szűkitve a kört van olyan, aki ha netán összejövünk utánna nem dob el, vagyis nem csak arra megy hogy jáccik velem?

Fiatal pasi vok aki pörgös, bulizós;

dili, de ha kell komoly is tud lenni, ugy a 20as korosztály mindennapjait élem igaz h nem csak tanulok hanem dolgozom is már.. szal kulsőre is 20as életvitelre is 20as de ha a papirt nézed vagy kérdezed akkor már 34 éves. Esélytelen hogy megtaláljam akit keresek?

A korombéliek jönnének 1000el de nekem nem igazán kell, ugymond "nem pörögnek már annyira ahogy én gondolom", a 20asok meg a korom hallatán idővel inkább "odébb állnak"

Valahogy ugy érzem mintha 10 évvel le ennék maradva a koromhoz képest, ami nem baj mert külsőre is fiatalabb vagyok, életvitelre is, de ha megkérdik mennyi vagyok ott bukik az egész.. Bar egy kicsit megkavarom még ezt az egészet azzal hogy azért bennem van már a családalapitás iránti vágy is keményen.. és komolyan gondolom: barátnő társ pár menyasszony s idővel feleség anya és az a valaki aki nélkül az életem elkézelhetetlen..

2012. jan. 25. 15:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ahogy és amit leírtál számomra elég gyerekesnek és éretlennek tűnsz. Meg szerintem, ez a lerohanásos, nyakba ugrálós jelenetek inkább a 16 évesek körében jellemző, akik rajonganak a másikért. 20 éves korodban is ilyen voltál, vagy nem és most éled ki magad? És ha ilyen is voltál hh nem fáradtál bele? Másrészt egy ilyen életvitelbe szerintem nem nagyon illik bele a család és a gyerek vállalás. Otthon ücsörög a 3 éves fiad, míg te még mindig minden hétvégén meg néha hétköznapokon is bulizni jársz meg spontán elugrasz ide-oda? És a párod még úgy is pörögjön, hogy pakol mos főz takarít, vigyáz az ordító gyerekre meg gondolom még az is jó lenne ha dolgozna. Valahogy nem tudom elképzelni.

De egyébként nem lehetetlen, hogy párt találj, nem mindenkit érdekel a kor, bár elég konkrét elképzeléseid vannak az ideálodról, ami már keményebb dió. Nem tudom hogy szoktál keresgélni, de ha valaki tetszik próbálj meg közelebb kerülni az hozzá ha beléd szeret, nem hiszem, hogy zavarná 10 év. De a 18 év szerintem is túl fiatal hozzád.

2012. febr. 22. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!