Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy párkapcsolatnál mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy párkapcsolatnál mennyire számít az iskolai végzettség hosszú távon?

Figyelt kérdés

Nem úgy gondolom, h. nem jössz össze olyannal, aki kevésbé iskolázott nálad. Hanem úgy, h. hosszú távon ez nem mérgezi-e meg a kapcsolatot? Pl. lánynak diplomája van, fiú szakmunkás, és h. nem okoz-e ez problémát, h. mondjuk a fiút ez zavarja?

Nekem főiskolai diplomám van, jelenleg nincs párom, de nem is ez alapján választok. Szerintem ha megtetszene vki, és közben kiderülne, h. neki nincs diplomája, attól még természetesen lehetnénk egy pár. Én nem nézem le a szakmunkásokat, tudom, h. ők is értékes munkát végeznek. Na meg az intelligencia nem a papíron múlik, találkoztam én már nagyon buta, bunkó diplomással, és nagyon rendes, okos, normális szakmunkással.

2012. jan. 25. 08:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
77%

en inkabb ugy fogalmaznek egy no ne legyen okosabb vagy keressen jobban mert ez a a hiu fefiaknak nem tesz jot, hosszutavon meg plane nem.

35F

2012. febr. 7. 13:49
 22/26 anonim ***** válasza:
71%
A páromnak nincs érettségie,de van munkája...nekem diplomám van,de ugyan ezt nem mondhatom el magaról...nem a papír számít lényegében. Kirívó esetben viszont lehet köze, ha például egy 4 osztályt végzett (két első, két második) kisebbségi taghoz kötődsz,aki a sukár cigánylány,meg a dezsaveja kifejezésken kívül mást nem ismer...na az gyógyíthatatlan ellentéteket szülhet.
2012. febr. 7. 14:17
 23/26 anonim ***** válasza:
34%

Nekünk problémánk volt ebből!

Nem csak azért mert sötét volt, mint az éjszaka, hanem még ragaszkodott is a saját hülyeségéhez, irtózatosan akaratos és önfejű volt.

Nekem 11 befejezett osztályom van (nem vagyok hülye, hanem annak idején segítenem kellett édesanyámat, ott hagytam a sulit, hogy pénzt keressek), a férjemnek szakmunkás a végzettsége, és jóval alacsonyabb szinten van nálam! Az intelligencia nem függ össze a végzettséggel!

Szóval nem csak emiatt de ez is közrejátszik abban, hogy el fogunk válni.

És lusta sem vagyok, most végzem a 12. osztályt, utána a Közszolgálati Egyetemen szeretnék továbbtanulni. Csak gyerek mellett borzasztóan nehéz, mégsem adom fel. Na itt a hozzáállás kérdése. Párnak, a negatív tapasztalatom után csakis értelmes, intelligens embert, leginkább diplomásat választanék magam mellé.

24/N

2012. febr. 7. 14:17
 24/26 anonim ***** válasza:
42%

Ez ennél összetettebb dolog.

Vannak valóban olyan diplomák, szakok amik "műveltebbé" teszik az embert, sőt. De enélkül is elérhető egyfajta műveltség, mert a könyvtár nem kerül sokba.

Egy művelt ember azért szellemileg is igényli, hogy "kielégítsék", vagy ha mond valamit, azt azért értse a párja.

Ettől függetlenül nagyobbat nyom a latba, az érzelmi intelligenciátok mennyi passzol, hogyan vélekedtek a világról, hogyan viszonyultok az emberekhez, stb., stb.

Egyébként azt szokták mondani, néha a paraszt gondolkodás sem ért, mert egy sokat tudó ember, hajlamos túl gondolkodni magát, ahelyett, hogy azt mondaná, igen, vagy nem.

2012. febr. 8. 10:27
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
* sem árt
2012. febr. 8. 10:28
 26/26 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszaitokat.
2012. febr. 27. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!