Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hosszú párkapcsolat titka a hosszú póráz?
Értem ezalatt, hogy nem akadunk ki, ha a párunk nélkülünk megy bulizni, nem féltékenykedünk ok nélkül, nem kérjük számon, hogy mikor hol/kivel volt, nem akarjuk birtokolni, nem akarunk uralkodni felette, stb.
Így kevesebb az esélye, hogy megcsaljon, vagy elhagyjon a párunk?
Ez így van.
Mikszáth idézet - ha jól emlékszem -, hogy nem a póráz teszi a kutyát hűségessé.
4: ha ez nekem szólt, nem a kutya-férfi "párhuzamra" utaltam. :) (nem szokásom)
A kutya itt tényleg kutyát jelent.
Akkor mondom másképp: "A szerelem olyan mint a higany a tenyérben,ha csak lazán tartod ott marad, ha öszecsukod kiszökik nyomban."
Én beleestem a kisajátítás hibájába. Így el is martam magam mellől a barátomat, plusz még a saját barátaimmal sem tartottam a kapcsolatot. Az biztos, hogy ez a viselkedés sehova nem vezet.
A magam részéről ezt megtanultam. A jelszó az érdektelenség. De nevezhetjük hosszú póráznak is. :)
"mikor tudod,hogy kaphatna tőled jobbat is"
Na neeee! Neeee! Ez a szöveg nagyon a földhöz vágott! Na figyuka, számára tőled jobb nincs neki! Vili? Te vagy a legjobb, amit kaphat! És ezt most szépen mondogasd magadnak egészen addig, amíg el nem hiszed. Legyen benned annyi tartás, hogy többnek gondold magad azoknál a nőknél, akikkel esetleg meg kéne küzdened. Most ár én is úgy vagyok vele, hogy ha menni akar, akkor menjen. De úgy sem lesz neki jobb. Nem fogok odáig lealacsonyodni egy pasi kedvéért sem, hogy féltékenykedjek valami repedtsarkú tyúkra, aki a foglalt pasikat vadássza le magának. Ha az kell neki, hát csinálja! De engem akkor látott utoljára, az biztos.
(Ez nem nagyképűség. Csupán csak értékesebben tartod magad a csapodár ribancoktól, akik esetleg veszélyt jelentenének)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!