Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A hosszú párkapcsolat titka a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hosszú párkapcsolat titka a hosszú póráz?

Figyelt kérdés

Értem ezalatt, hogy nem akadunk ki, ha a párunk nélkülünk megy bulizni, nem féltékenykedünk ok nélkül, nem kérjük számon, hogy mikor hol/kivel volt, nem akarjuk birtokolni, nem akarunk uralkodni felette, stb.

Így kevesebb az esélye, hogy megcsaljon, vagy elhagyjon a párunk?

2012. jan. 18. 22:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Legfontosabb kulcs a bizalom és a hűség!
2012. jan. 18. 22:17
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
a hosszú párkapcsolat titka a szeretet... ja és mindkettőtök legyen kész a kompromisszumokra. De ha eleve az a filozófia, hogy csináljon amit akar, csak az a lényeg hogy facebookon én legyek bejelölve neki kapcsolatnak, akkor az már halálra van ítélve
2012. jan. 18. 22:18
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez így van.

Mikszáth idézet - ha jól emlékszem -, hogy nem a póráz teszi a kutyát hűségessé.

2012. jan. 18. 22:18
 4/13 anonim ***** válasza:
Alapvető, hogy emberszámba vesszük a párunkat.
2012. jan. 18. 22:21
 5/13 anonim ***** válasza:

4: ha ez nekem szólt, nem a kutya-férfi "párhuzamra" utaltam. :) (nem szokásom)

A kutya itt tényleg kutyát jelent.

Akkor mondom másképp: "A szerelem olyan mint a higany a tenyérben,ha csak lazán tartod ott marad, ha öszecsukod kiszökik nyomban."

2012. jan. 18. 22:33
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a szerelem a titka a hosszú párkapcsolatnak. Meg a barátság. Egy kapcsolat akkor szoros ha nem csak egymás társai vagytok hanem egymás legjobb barátai is. Őszinték hűségesek, és elfogadjátok egymás hibáit. Ez így működik. De ezekbe persze beletartozik az is amit fent leírtál.
2012. jan. 18. 22:38
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Én beleestem a kisajátítás hibájába. Így el is martam magam mellől a barátomat, plusz még a saját barátaimmal sem tartottam a kapcsolatot. Az biztos, hogy ez a viselkedés sehova nem vezet.

A magam részéről ezt megtanultam. A jelszó az érdektelenség. De nevezhetjük hosszú póráznak is. :)

2012. jan. 18. 22:44
 8/13 A kérdező kommentje:
Áhh.. de annyira nehéz megbízni a másikban.. mikor tudod,hogy kaphatna tőled jobbat is (nem tartam magam annyira csúnyának, de mindenkitől van jobb) úgy teszek mintha nem zavarna az, például, ha nélkülem megy bulizni..közben meg a falat kaparnám legszívesebben xD
2012. jan. 18. 22:51
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

"mikor tudod,hogy kaphatna tőled jobbat is"

Na neeee! Neeee! Ez a szöveg nagyon a földhöz vágott! Na figyuka, számára tőled jobb nincs neki! Vili? Te vagy a legjobb, amit kaphat! És ezt most szépen mondogasd magadnak egészen addig, amíg el nem hiszed. Legyen benned annyi tartás, hogy többnek gondold magad azoknál a nőknél, akikkel esetleg meg kéne küzdened. Most ár én is úgy vagyok vele, hogy ha menni akar, akkor menjen. De úgy sem lesz neki jobb. Nem fogok odáig lealacsonyodni egy pasi kedvéért sem, hogy féltékenykedjek valami repedtsarkú tyúkra, aki a foglalt pasikat vadássza le magának. Ha az kell neki, hát csinálja! De engem akkor látott utoljára, az biztos.

(Ez nem nagyképűség. Csupán csak értékesebben tartod magad a csapodár ribancoktól, akik esetleg veszélyt jelentenének)

2012. jan. 18. 23:02
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbálom elhinni, hogy én vagyok neki a legjobb. :) És próbálok nem féltékenykedni is, de nem nagyon szokott összejönni. Persze kimutatni egyáltalán nem mutatom ki szinte, mert nem akarom elveszíteni, de annyira rossz.. Sosem csalt még meg, és tudom, hogy szeret, mégis nehezen megy, hogy megbízzak benne.
2012. jan. 18. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!