Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hosszú párkapcsolat titka a hosszú póráz?
Értem ezalatt, hogy nem akadunk ki, ha a párunk nélkülünk megy bulizni, nem féltékenykedünk ok nélkül, nem kérjük számon, hogy mikor hol/kivel volt, nem akarjuk birtokolni, nem akarunk uralkodni felette, stb.
Így kevesebb az esélye, hogy megcsaljon, vagy elhagyjon a párunk?
Igen,ez igy van.Én meg a barátom, 21évesek vagyunk és több,mint 3 és fél éve vagyunk együtt.Ha beszabályoznám,féltékenykednék már nem tartana a kapcsolatunk,mert egy fiatal pasit/lányt nem lehet örökké leszabályozni,hogy ne menjen sehová ezentúl soha nélkülem...előbb utobb megunná.Ő ilyen téren lazábban veszi,bizik bennem,meg nagy az önbizalma,nekem meg nincs sok.
Am mi nálunk inkább úgy kezd kialakulni,hogy ha buliról van szó inkább próbálunk együtt menni,(mert látta rajtam ,hogy halára aggódom magam)de ha a barátaival talizik,iszik egyet,biliárdozik stb. akkor nem aggódom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!