Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szutykos időben mi a sz*rt tudnánk csinálni a párommal a szabadban pénz költés nélkül?
Körülmények:
Ő nem jöhet át hozzánk,én nem mehetek át hozzájuk,szóval legyetek szivesek csak szabadtéri dolgokat írni,ha tudtok!
(PLÁZÁK KIZÁRVA!!)
A pénz költés meg azért van kizárva,mert én csóró vagyok,ő meg smucig!(Amúgy sem várom el,hogy költsön rám!)
L/17
Nah,az okoskodónak üzenem:
Ha annyira érdekel,hogy okos vagyok-e,akkor nézd meg Te okostojás!Vagy higyjél engem szőke buta libának.A válaszaim értelmesek,választékosan beszélek,a helyesírásom jó.Az,hogy néhol kimarad egy-két betű,az a billentyűzet miatt van.Neked nm lehet túlsok eszed,ha most jössz itt 1 osztálytársaddal,aki olyan volt,amilyen,és ez Neked az "általánosítás".Ugyanis én egy áltaánosdolgot írtam,amit az ember feltételezhet,mí Te 1 általad ismert kitűnő tanulóra húzod az egészet.Gratulálok,ehhez sok ész kellhetett!Lehet,hogy Neked elég egy hármas,de n ambíciózus vagyok,és a nyamvadt ösztöndíjra gyúrok,hogy időben letegyem a jogsit.Ennyi a lényege.LEhet,hogy Te olyan iskolába jársz,ahol hallás után megjegyezve a dolgot írsz egy hármas dogát,de én kemény suliba járok,egy olyan helyre,ahol majdnem minden nap minimum 2dolgozat vagy 1 felelés van valamiből.Rövid határidők vannak és van,hogy 8órám van egy nap.Szóval nem egyszerű dolog,rohadt fárasztó.Nem hinném,hogy Te bármit is fel tudnál mutatni,szóval megtehetnéd,hogy ne ktekedsz,mikor nem is ismersz!Köszönöm!
Az utolsó 2 válaszoló válaszát köszönöm.
Hajlétalan szálló xD jó vicc volt!
szerintem nagyon el vagy tévedve. ha szeretünk valakit, akkor nem hülyézzük le, meg "nem az eszéért szeretem", nem mondjuk, h egy smucig ember, mert nem költ rád. te miért nem mehetsz át hozzá?
milyen iskolába jársz?? nagyon érdekelne. főleg, h irtad, h szép, választékos a szöveged... "szutykos időben mi a sz@rt tudnánk csinálni..."
boccs,hogy őszinte vagyok!az hogy szeretem,a tényeket nem változtatja meg,miszerint Ő tényleg olyan,mint amilyennek leírtam.Nem ismertek engem,sem Őt,szóval most már igazán írhatnátok olyat,amivel tényleg segítetek is!
És ha olyan agresszív és hülye lennék,akkor nem fogalmazok kultúráltan,hanem elküldelek melegebb éghajlatra. :) de ezt nem tettem!
A hintás választ köszi :) jó ötlet lenne,csak annyi baj van vele,hogy télen le vannak szedve a hinták :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!