Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szutykos időben mi a sz*rt tudnánk csinálni a párommal a szabadban pénz költés nélkül?
Körülmények:
Ő nem jöhet át hozzánk,én nem mehetek át hozzájuk,szóval legyetek szivesek csak szabadtéri dolgokat írni,ha tudtok!
(PLÁZÁK KIZÁRVA!!)
A pénz költés meg azért van kizárva,mert én csóró vagyok,ő meg smucig!(Amúgy sem várom el,hogy költsön rám!)
L/17
Ha a családod utálja, mert hülyeségeket csinált korábban, elég buta, mert beszélgetni sem tud, te meg nem az eszéért vagy vele, akkor tényleg nem sok ötletem van, hogy mit lehet csinálni egy ilyen sráccal. Pénzed nincs, ő nem költ rád.
Nem kellene inkább szakítani?
az azért sokat elárul róla, hogy elkövetett már ezt-azt
nem biztos, hogy alaptalan a családod ellenszenve, ők csak meg akarnak védeni a bajtól
Jogos! De ha tudnád hányszor megtettem már...mindig visszajött,vagy én mentem vissza,jól van,mondhatjátok,hogy ciki,de egyszerűen nem bírjuk ki egymás nélkül!
De nincs semmilyen ötleted arra,hogy mit lehetne ilyen időben csinálni? :/
Ilyen rossz időben pénz nélkül szabad téren semmit nem lehet csinálni.
Esetleg túrázás, de ahhoz is kell pénz, hogy eljuss valahova.
Séta ugye kizárva, parkok hidegek, a természet nem valami szép most.
Ki van zárva, hogy a feltételeiddel bármit tudjatok csinálni a szabadban.
Meglátogathatjátok a legközelebbi hajléktalan szálót... ott meleg is van és jobb esetben kaptok ingyen piát/kaját.... :D
Amúgy viccet félretéve ilyen szutyok időben max vízparton érdemes sétálni egy rövidet.... Vagy leültök a parton egy padra.... esetleg ha van pláza a közelbe akkor az még nem kerűl semmibe ha leültök bent egy nyilvános padra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!