Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdezzek rá? Vagy figyelgessem továbbra is?
Figyelt kérdés
Volt párommal újrakezdtük, még nem hoztuk nyilvánosságra nem akarjuk elkapkodni.
Külföldön dolgozik, 4évet voltunk együtt, csak szétmentünk.
Gondoltuk újra megpróbáljuk így másfél év után.
Beléptem a face-be és elolvastam egy beszélgetését, és kiderült hogy már megcsalt. :(
Szerintem megéreztem ezt vagy nem tudom, de így megont ért egy kisebb fajta csalódás.Mit tehetnék ezek után???
2012. jan. 24. 21:17
1/4 pqpqpq válasza:
ma mar egyszer nem kerdezted meg?
3/4 anonim válasza:
Ha akkor volt valakije, amikor nem voltatok együtt, akkor annyira nem tragikus szerintem. Így volt? Attól függetlenül azt is el kellene mondanija egy jól működő kapcsolatban. Kérdezz rá, nem támadóan, hanem szépen,(úgy, hogy ne sejtse, hogy te tudsz valamit) hátha akkor tisztázni tudjátok. Ha pedig a szemedbe hazudik, akkor neked kell levonni a következtetést. De egy FB-os levélre szerintem ne alapozz...az még akár félreértés is lehet.
4/4 anonim válasza:
*mondania... nagyon fárad vagyok, már fonetikusan írok...ciki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!