Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Villámlik mennydörög, ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Villámlik mennydörög, ez tényleg szerelem?

Figyelt kérdés
Elég nagy "lelki válságba" kerültem . Van egy srác, akivel jó barátok vagyunk, és mostanában közelebb kerültünk egymáshoz. Sokat beszélgettünk, és feltámadtak bennem gyengéd érzések is, és reménykedni kezdtem, hogy ő is így van vele. Aztán elmondta h a legjobb barátnőm tetszik neki, aki viszont kikosarazta, meg nagyon bunkón viselkedett vele. Én nem mondtam el aztán neki, mennyire hideg zuhany volt az egész, úgy voltam vele, túllépek rajta, viszont egyszerűen nem tudom elfelejteni! Volt már velem ilyen, az kis hisztinek számított...mert most tényleg úgy érzem megőrülök érte, egész nap, szinte minden percben (nem túlzok) rá gondolok, vele álmodok, néha rámjön a bőghetnék, nem tudok túllépni rajta. Szerelmes vagyok belé, és nem tudom mit tegyek? Nem mondhatom el neki, az egy lavinát indítana el. Valahogy az ő érzéseiről szeretnék meggyőződni, de hogy viselkedjek vele? Legyek "megközelíthetetlen" hátha rájön h érez valamit? Vagy ha így van, már rájött volna? Nem vagyok egy szerencsétlen nyafka liba, de most teljesen szétcsúsztam miatta. Nem találom magamat, nem tudok elképzelni más fiút az életemben, szó szerint megbolondított. Plátói szerelmesek, adjatok tanácsot ! És hülyeségektől kíméljetek kérlek, most nem vagyok olyan idegállapotban:) 18L
2012. jan. 24. 18:48
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
Ilyen hosszan leírni ezt a hülyeséget
2012. jan. 24. 18:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Az eszedbe se jut, h elmondd neki, h tetszik neked?
2012. jan. 24. 18:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha ilyen jóban vagytok, akkor szerintem elmondhatnád neki, hogy te is szerelmes vagy, mégpedig belé. Ha elutasít. Próbálj túl lépni rajta. Ismerj meg új embereket stb.
2012. jan. 24. 19:01
 4/8 A kérdező kommentje:

úristen, kedves első válaszoló köszönöm az építő jellegű és hasznos választ.

nem mondhatom el neki, mert rengeteg közös ismerősünk van, neki nagyon jó barátai azok, akik nekem ellenségeim, meg utálom őket, és biztos vagyok benne, hogy visszamondaná. nem akarom, hogy ez kiderüljön, mert egy suliban vagyunk és mindenki tudna róla. azt szeretném megtudni, ő mit érezhet és hogy hozzam ki belőle? tehát h érthető legyen: FIÚK, NEKTEK MIVEL LEHET ELCSAVARNI A FEJETEKET, MI AZ AMI MEGŐRJÍT?

2012. jan. 24. 19:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha barátok vagytok, és megkéred rá, h ne mondja el másoknak, akkor nem fogja elmondani.
2012. jan. 24. 19:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is el kéne neki mondani. Egyébként mióta tart ez az állapot nálad?
2012. jan. 24. 19:09
 7/8 A kérdező kommentje:
Én szerelmes vagyok, de nem rózsaszín köd, és pont azért mert nagyon jól ismerem tudom milyen:) ezt nem tartaná meg magának, ezért szeretném ezt a lehetőséget mindenképp kilőni, és valami mást csinálni, amit már leírtam h ha érez ő is valamit kihozni belőle..2hónapja, már mindenki látja rajtam h fura vagyok, rosszkedvű, ha nem tudok vele beszélni egyenesen idegbeteg,fogytam, és nem tudom ezt megbeszélni senkivel, ezért kérem így anonimban:/
2012. jan. 24. 19:21
 8/8 anonim ***** válasza:

De ha idegbeteg vagy tőle alapban is, miből gondolod, hogy a jelenlétében nem leszel az?! Mert lehetne mondani, hogy legyél bájos, erotikus, csábító, vicces, cicás, bújós... de úgyse fog menni, ha fülig bele vagy zúgva, és akkor majd azt fogja mondogatni a haveroknak, hogy ez a csaj tiszta idiótán viselkedik... az jobb?!

Mondd el neki, vagy írj levelet, vagy bármi... És ha megtudják mások?! Túl lehet élni azt is! De azért ilyet a pasik nem mondanak el fűnek-fának, max. a legjobb havernak.

2012. jan. 24. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!