Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aki egyszer szerelmes volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki egyszer szerelmes volt belém lehet hogy mára nem érez semmit?

Figyelt kérdés
már egy fél év is eltelt mióta találkoztunk és még mindig nem értem hogyan lehetett vége...
2012. jan. 24. 18:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

én hittem már azt, hogy nagyon szerelmes vagyok valakibe, aztán sikerült úgy megutáltatnia magát, hogy a mai napig is életem egyik legnagyobb tévedéseként tartom számon és undorodom, ha rágondolok

22/L

2012. jan. 24. 18:09
 2/12 anonim ***** válasza:

Nem ismerlek, ezért nem lehettem beléd szerelmes...

Egyébként meg elmúlhat a szerelem, ha nem múlhatna el, egyetlen válás sem lenne.

2012. jan. 24. 18:11
 3/12 anonim ***** válasza:
Ez igaz, sajnos tudom milyen érzés igy kidobva lenni teljesen leértékeled magad. Én igy éreztem magam én sem tudom feldolgozni a történteket de nem gondolok rá :)
2012. jan. 24. 18:16
 4/12 anonim ***** válasza:

igen elmúlhat....

ennek a legfőbb okai a következők:

- egyszerűen megunt téged egyszerűen eltelt egy idő és unalmas lett számára az egész kapcsolat és te is

- rájött h nem is szeret nem veled akar lenni és nem te vagy az igazi

- vagy talált mást és beleszeretett

- vagy volt valami hibád elkövettél valamit akár apróságot is amiről te azt gondolod h az nem is az, szóval kiábrándult belőled

2012. jan. 24. 18:24
 5/12 A kérdező kommentje:
nemkétséges hogy elbasztam...
2012. jan. 24. 18:38
 6/12 anonim ***** válasza:
és szerinted mi volt az amivel elbacctad?
2012. jan. 24. 18:39
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy te basztad el a kapcsolat két emberen mulik.
2012. jan. 24. 18:53
 8/12 A kérdező kommentje:
rossz időszakom volt...
2012. jan. 25. 19:30
 9/12 anonim ***** válasza:
és ha nem vagyok indiszkrét, akkor mi volt érthető anno abban a rossz időszakodban? Az mit takart?
2012. jan. 25. 19:39
 10/12 A kérdező kommentje:
elveszítettem a legjobb barátomat, és összeestem lelkileg
2012. jan. 26. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!