Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy szoktátok hívni a Párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szoktátok hívni a Párotokat? És a legkedvesebb testrészét?

Figyelt kérdés
És légyszi azt is írjátok oda, hogy ti és a párotok milyen neműek vagytok! Köszi.
2009. máj. 28. 20:08
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
A páromat Husomnak, Kishúsnak, Szivemnek, Édesemnek, Drágámnak szoktam hívni, és ő is ezeken a neveken szokott szólítani. Testrészét nem neveztünk el, csak a péniszét:D Mivel a páromat Tamásnak hívják, így a nemi szerve Tomika lett:D
2009. máj. 28. 20:12
 2/19 anonim ***** válasza:

Én a barátomat mindig macinak, szívemnek, életemnek, vagy drágámnak hívom.Ő engem általában cicának hív, vagy babámnak.=)

Én a nemiszervét még nem neveztem el, de most hogy mondod nem is rossz ötlet:D:D

2009. máj. 28. 20:16
 3/19 A kérdező kommentje:
Amúgy, ha jól gondolom, mindenkinek a Párján a legkedvesebb testrésze a nemi szerve. :)) Lényegében azokra a nevekre lennék kíváncsi... Én is most gyűjtök ötleteket... XD
2009. máj. 28. 20:18
 4/19 anonim ***** válasza:
Én a párom szivimnek hívom,ő meg engem drágaságnak meg kincsemnek:) 23/L
2009. máj. 28. 20:23
 5/19 anonim ***** válasza:
Ő engem majomnak szokott néha de én akkor orángutánnak szólítom mert vörös a haja XD Szeretjük egymást =)
2009. máj. 28. 20:27
 6/19 anonim ***** válasza:
én egyik exemnek aaa legkedvesebb testrészéét csak simán gekkónak hívtam, ez is egy félreértésből származott. másik exemnél meg Pepino,mert vhogy így mondják az uborkát spanyolul asszem:D nah igen,ebből is látszik,hogy nem vagyunk normálisakXD (am sztem kiderült,h én lány vagyok,és fiúkkal járok:) am beceneveknél engem szöszkének,husinak,mucmucnak,vagy picúrnak hívtak:D én meg exeimet vagy manónak,szivemnek,drágámnak,édesemnek:D
2009. máj. 28. 20:28
 7/19 anonim ***** válasza:
engem nyanyának hív a párom ,én meg őt tatának:):)de van hogy ő mukkancs..én meg pukkancs:)azt még nem neveztem el:)
2009. máj. 28. 20:31
 8/19 anonim ***** válasza:
édes a párom és kolbi a kolbásza :D 24/L
2009. máj. 28. 20:32
 9/19 A kérdező kommentje:
Ez nagyon nagy!! Látom nem csak Mi vagyunk ilyen gyagyásak!! XD
2009. máj. 28. 20:34
 10/19 anonim ***** válasza:
legtöbbször mackónak, macinak, bruminak hívom. de volt már ő az életem és az eggyetlenem is. a fincánkoló éledező ,,hapsit" meg kismacinak hívjuk XDD
2009. máj. 28. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!