Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavar ha egy lány nem szőrteleníti a karját/arcát egyéb testrészét?
Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 22:12
1/17 anonim válasza:
Ha nem ronda fekete... Akkor nem gáz. Csak ne legyen pödrött bajszú sem, mert az zavaró.
2/17 anonim válasza:
Normális esetben egy lánynak nem kell a karját meg az arcát szőrtelenítenie...
3/17 anonim válasza:
Uh, hát harcsa bajusza ne legyen. Sőt nagyon apró pihés szőkén kívül semmi. Azt viszont nem tudtam hogy a karokat is szőrtelenítik. :d A dérék fölötti mindenképp kell, a lábára viszont megint figyelhet. (:
4/17 anonim válasza:
egyáltalán nem gáz, valóban normális esetben egy lánynak nincs szüksége erre
de ha isten ments fekete erős szőrzete van ott is akkor illik leborotválni
5/17 anonim válasza:
Nem tudom, engem az sokkal jobban zavarna, ha borostás lenne a karja...
6/17 anonim válasza:
Ha bajsza van akkor zavar más különben nem. Ha elfelejti szőrteleníteni és borostás lesz akkor nem valami kellemes simogatni, de engem az se zavarna.
7/17 anonim válasza:
én pl szőrtelenítem a karom, pedig alapjáraton is szőke lenne, de egyszerűen gusztustalannak tartom. Ettől függetlenül soha nem borostás, azért szerintem egy nőnek illik figyelnie az ilyesmire...
20/L
8/17 anonim válasza:
Nem értem mi gusztustalan van benne. A barátnőmnek is szőke, és nagyon gyenge, épphogy látszik... és a kutyát sem érdekli. Ha olyan lenne a karja mint az én lábam, akkor lehet hogy én is támogatnám, hogy borotválja, de így... :)
9/17 anonim válasza:
júúúj tiszta gusztustalan én is jobb szeretem a halakat símogatni, az nem szőrös...
mi van az emberekkel? o.O
10/17 anonim válasza:
láb, kar, hónalj, szemöldök. én ezeket szoktam, bajszom nincs, derékfelett csak pihés ^^
(jaés nem lesz borostás, epilálom)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!