Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavar ha egy lány nem szőrteleníti a karját/arcát egyéb testrészét?
Nekem soha életemben nem jutott eszembe,hogy a karomat szőrtelenítsem.
Mindenhol máshol ahol kell szőrtelenítek,de valahogy a kar nekem nem számít bele a "szőrtelennek kell lennie!" testrészekbe.Kezdem magam hülyén érezni,hogy nekem szőrös pedig nem dús a szörzet és szőke is:D
L20
Akkor hozzá se nyúlj!
23 kritikus f :)
én borotválom.
szerintem sose volt durva, de általánosban az idióta 'menő fiú' osztálytársaimtól kaptam eleget a karom miatt... miattuk szedtem le. most meg már nem növeszthetem vissza mert igénytelenül nőne vissza... szerintem akinek nem durva ne szedje le..
17L
Nem azéárt mondom ,de tisztelt közösség olvassátok ezt el ,meglátjátok szükséges szőrteleniteni :
Múltkor elmenetm haverokkal 1 helyre ,jött 1 másik is ,akit nem ismertem akkor ,odajön hozzánk ,nyujtom a kezem ,a 'köszönés ' érdekében ,nem fogadja .Azthittem buza ,
de szakála volt ,és jó szőrör s lábai ,meg karjai
Kérdem a nevét ,erre beköp 1 csaj nevet ,mondom neki ,te csaj vagy ?
Erre ő megsértődik hátat vet ,és elmegy ,na ezen meglepőttem ,szinte szakállas ember ,jú szőrös ,erre kiderül h csaj ,hát ,elég gusztustalan volt ,meg RÖHEJES :D
"Normális esetben egy lánynak nem kell a karját meg az arcát szőrtelenítenie..."
Hát remek meglátás. Mert mindenki olyan tökéletes mint te. :D Akár hiszed-akár nem, a legtöbbünk nem az. Sokunkat sötét és erős szőrzettel áldott vagy vert a sors és emellett még normálisak is vagyunk....bár mi számít normálisnak. :D Arcon is vannak szálak, akár derékon, illetve nyakon, és a karunk sem lehet minden esetben szőke. De sok szőke csaj van atyám :D LOL ne mondjáktok már h az utcán rohangáló pattanásos zsíros hajú csajoknak (ebből több van mint barbiból) szőke kis pihécskéi lennének. :D
Kedves Kérdező!
Nekem szinte mindenhol szedni kell a szőrt, sajnos ilyen hormonok jutottak nekem. Borotva. Ennyi. Majd megszokod. Ennyi. Azért szívás h van akinek csak születni volt nehéz, más meg minden apró dologgal így szenved. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!