Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Most őszintén! Éreztet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Most őszintén! Éreztetek már olyat, hogy amikor a pasitok először megcsalt (idegesek és csalódottak is voltatok persze), de mégis jobban vonzódtatok hozzá?

Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 13:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha engem a feleségem megcsalna, nemhogy jobban vonzódnék hozzá, de még a jelenlétét sem tudnám elviselni.Ez is olyan dolog, hogy ki milyen beállítottságú.Volt egy koleganőm aki néha lila szemmel jött be dolgozni(napszemüvegben)aztán kiderült hogy üti a hapsia, pl azért mert nem adta első szóra oda neki a hamutartót.Mikor megkérdeztem, hogy miért nem hagyja ott, azt mondta hogy azért mert biztonságban érzi magát mellette.Ezt pont ugyanúgy nem lehet megérteni, mint amit a kérdező írt.Legalábbis számomra.
2012. jan. 24. 13:43
 12/16 anonim ***** válasza:
őszintén nem 21
2012. jan. 24. 13:50
 13/16 anonim ***** válasza:
nem inkább gyűlöletet éreztem
2012. jan. 24. 13:52
 14/16 anonim ***** válasza:

még nem csalt meg pasi

17/F

2012. jan. 24. 14:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Undorodnék tőle... tök őszintén.
2012. jan. 24. 14:06
 16/16 anonim ***** válasza:

Biztosan és őszintén nem.

Megcsaltak már, első kapcsolat, 17 éves voltam. Nem az fájt, hogy a másik lány jobb vagy szebb nálam, ez meg sem fordult a fejemben, hogy a lányt hibáztassam. Az fájt, hogy az ember, akit szeretek átvert, visszaélt a bizalmammal és kihasználta, hogy szeretem, mivel azt hitte, ezt megbocsátom neki.

Nemhogy jobban, de egyáltalán nem tudnék már vonzódni egy emberhez, aki ennyire nem becsüli azt, hogy fontos számomra.

A jelenlegi páromat nagyon szeretem, igazi (nagybetűs)szerelem, amit nem is hittem, hogy létezhet, vagy én valaha érezni fogom. Abban az esetben, ha ő most megcsalna, bármennyit is jelent nekem, nem folytatódna a kapcsolatunk.

Teljesen érthetetlen számomra a feltételezésed.

21/L

2012. jan. 24. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!