Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most akkor röviden balkukiság? (egy csaj akivel azért nem jönnék össze mert túl népszerű, más mint én)
nem mintha eddig közeledtem volna felé, sőt azon is agyalok szokszor hogy most bejövök neki vagy sem, mindezt persze ő kezde, mikor szeptemberbe sokadszorra sasolt sokáig ,osztálytársaimnak is feltűnt
aztán itt jött az a rész ,mikor nem léptem, mert úgy éreztem nem vagyok kész egy ilyen csajra, akinek sok önbizalma van, népszerű, sokan kedvelik és már vagy egy éve nem volt barátja viszont bulizni szeret, szal van benn egy kis ribanc vér is
de ennek ellenére a balf.sz fejem minden nap megnézi fészbukon(tudom tudom mennyire nyomorékság) ,és elképzeli hogy mennyire adná ha összejönne vele, mert tényleg jó lenne, de a racionális énem meg azt mondja ,hamar megunna a csaj, nem hozzám való, max pár hónap lenne, viszont fél vagy több év mire kimenne a fejemből, mivel egy suliba járunk
18f
kár, hogy csak 18 vagy, különben mondanám, hogy én szívesen járok veled.
amúgy lehet, hogy bejössz neki, nekem sem az adoniszok jönnek be, szeretem, ha egy fiú kicsit félénkebb és nem nagyképű.
nem vagyok csúnya, inkább érdekes hogy egyik képen bazi jóképű vagoyk, de ha nagyon nyomott hangulatom van éserős napfény süt meg akkor egyértelmű csúnyaember
szóval nemértem a szitut, alig beszéltem vele és ennek ellenére csinálja
egyébként tudom a választ . igen balf.sz vagy :D
ezt még eddig nem mondtam, hogy mostanság sok a pattanásom..miezmár egy csajt ez nem létezik h nem zavarja??
mert kb ugyanúgy köszön, mint mikor még alig voltak
pesszimista vok:S:S
de érdekes mód, mivel valami oknál fogva szépnek tartom őt(kissé fura arca van, de mégis szexi), ha betegen hálóingbe jönne suliba akkor is megnézném :D
áhhh itt mondjátok hogy hívjam el minden. igazából egyre szarabb mert már 5 hónappal ezelőtt meg kellett vna tennem, jah és jobb később mint soha azt is értem, de a rám nehezedő teher is növekedett azóta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!