Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek én miért lennék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én miért lennék hibás, nem ő az aki rossz útra tért?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy nős pasival,aki elmondása szerint folyamatosan félrelépett az asszony mellett.

Leszögezte nekem,hogy komoly kapcsolatot nem szeretne senkivel sem kialakítani,így velem sem,de nagyon tetszek neki,és szeretne sok időt tölteni velem.

Bele mentem a dologba,mert az úriember amúgy nagyon gáláns,én meg jelenleg szingli vagyok.

Mesélte nekem hogy a felesége már úgy nem ad magára,nem foglalkozik a külsejével,elhanyagolja nagyon magát.

Telefonon szoktuk megbeszélni a találkát.

Na de egyik nap kaptam a telefonjáról egy sms-t.

Amiben ez állt(kicsit finomítok).

"Hagyd békén a férjemet,te hülye kis naiv liba,családja van,nem kellesz neki,csak arra hogy megdugjon."

Erre visszaírtam neki:

"Én nem úgy vettem észre hogy nem kellek neki,felnőtt férfi,had döntse el mit akar,nem hiába csinálja azt amit ,téged meg nem is ismerlek,akadj le rólam!"

Erre megsértődött rám,és azt mondta hogy nem kellett volna reagálnom az sms-re,mondta hogy küld egy sms-t mintha szakítanánk,de van bent a cégén egy másik telója,majd arról írogat.

Oké tudtam h ez lesz,de kellemetlen így titokban találkozgatni.

2012. jan. 23. 12:39
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

"Hülyeség h nincs gerincem,meg bűntudatom,de ha nem velem,megcsalta volna egy másik csajjal az asszonyt."

és miért jó h te vagy az a rib@nc??? Amúígy meg semmivel nem vagy kulonb azért mert neked nincs senkid. Tudtad h felesége van mégis vele vagy. Ezért nincs gerinced. Egy normális no akit gerinccel egyutt szultek az nem kezd nos pasival.

Az a baj h csomóan csak úgy tudjak nézni h vagy a szereto v a pasi hibája. Hát ha átgondoljuk mind a ketto hibás. a feleségnek maximum annyi hibája lehet h nem tud a férje gondolataiban olvasni h kitalálja h mit akar.

Az ilyen nok nem tudom mit akarnak. Miért jó az h TE (értem én h mással is megcsalná, de h pon te) nyúlsz bele egy házasságba? Inkább nem is illetlek semilyen jelzovel mert csak rosszat tudnék mondani.

Amúgy

1. Honnan veszed h nincs rajtad kívul még egy jó pár noje

2. Ha a feleségét otthagyja téged is otthagyna ha megunna

3. Minden ilyen sztori úgy mukodik h "mejd elválok és akk veled leszek". Mese habbal

4. nem találsz magadnak egyedulálló pasit??

2012. jan. 24. 12:24
 32/34 anonim ***** válasza:
Csak az okos nők ezt nem hiszik el, tudod, és akkor máris lehetetlen manipulálni őket:)
2012. jan. 24. 14:26
 33/34 A kérdező kommentje:

természetesen én nem hagytam magam manipulálni,

belementem ebbe az ördögi háromszögbe

2012. jan. 24. 14:35
 34/34 anonim ***** válasza:
Ez egy aranyásó.
2021. aug. 28. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!