Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek én miért lennék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én miért lennék hibás, nem ő az aki rossz útra tért?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy nős pasival,aki elmondása szerint folyamatosan félrelépett az asszony mellett.

Leszögezte nekem,hogy komoly kapcsolatot nem szeretne senkivel sem kialakítani,így velem sem,de nagyon tetszek neki,és szeretne sok időt tölteni velem.

Bele mentem a dologba,mert az úriember amúgy nagyon gáláns,én meg jelenleg szingli vagyok.

Mesélte nekem hogy a felesége már úgy nem ad magára,nem foglalkozik a külsejével,elhanyagolja nagyon magát.

Telefonon szoktuk megbeszélni a találkát.

Na de egyik nap kaptam a telefonjáról egy sms-t.

Amiben ez állt(kicsit finomítok).

"Hagyd békén a férjemet,te hülye kis naiv liba,családja van,nem kellesz neki,csak arra hogy megdugjon."

Erre visszaírtam neki:

"Én nem úgy vettem észre hogy nem kellek neki,felnőtt férfi,had döntse el mit akar,nem hiába csinálja azt amit ,téged meg nem is ismerlek,akadj le rólam!"

Erre megsértődött rám,és azt mondta hogy nem kellett volna reagálnom az sms-re,mondta hogy küld egy sms-t mintha szakítanánk,de van bent a cégén egy másik telója,majd arról írogat.

Oké tudtam h ez lesz,de kellemetlen így titokban találkozgatni.

2012. jan. 23. 12:39
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

én összejönnék vele,mert egyébbként megvan a közös téma,anyagi háttér,ami nem mérvadó,de valjuk be mai világban számít,viszont csak úgy h gyerekek mennek

nem kell más porontyai,max ha fogad dadát

2012. jan. 23. 12:57
 12/34 anonim ***** válasza:

"pont tökéletes lennék neki,amin nem csodálkozok,mert nem nagy az egóm"

hát ha arra vágysz h "anyagi helyzetileg" biztonságban légy mellette, egész nyugodtan maradj vele.

„egyébbként megvan a közös téma,anyagi háttér,ami nem mérvadó,de valjuk be mai világban számít”

figyelj, nem tudom mit vársz, amikor még csak a gyerekeit sem tudod elfogadni, viszont az jó ha van pénze...pont ilyen a jó feleségnek való. a pasi helyében én is ilyet keresnék kis "mellékesnek". ha kicsit is komolyan gondolná, akkor már rég lépett volna.

2012. jan. 23. 13:01
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mit gondolsz? Miért a feleség a rosz? sztem fordított szituban neked sem tetszenének a dolgok és akkor persze rogton az lenne a hibás akivel csalnak.

1. Miért kezdesz nos pasival?? Elég hulye vagy

2. Van neked egyáltalán gerinced?

3. Az ilyen pasik minden nojuket azzal álltatják h elválnak az asszonytól és majd akkor vele marad. Kamu.

4. Nem tudom h hogy gondolsz vele lenni ha a gyerekek meg nem kellenek

Eloszor novesz gerincet és utána kezdj el pasizni

2012. jan. 23. 13:15
 14/34 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem,hogy csak szexkapcsolatra miért nem keresel egy fiatal,nem nős pasast?Miért kell olyan,aki már foglalt és gyerekei vannak?Meg azt is írtad,hogy nem akarsz tőle semmit,de utána meg azt,hogy lehetne köztetek kapcsolat is...most akkor félreértettem,vagy mi?

Amúgy semmi rosszérzésed sincs azzal a dologgal kapcsolatban,hogy egy házas fickóval fekszel le?Ezt csak kíváncsiságból kérdezem,mert én sosem kezdenék ki egy nős pasival,még akkor sem,ha beleszeretnék,nemhogy akkor,ha csak szexre kéne valaki.Nálam ez nem férne bele.

A pasi viselkedését is ugyanúgy elítélem,sosem csalnám meg a párom,nemhogy azt,akivel már házasok vagyunk.Minek házasodik az ilyen?

Ja és még annyi,ha a feleség megkeres és felelősségre von,rád támad,akkor ne legyél kiakadva,teljes joggal teszi és meg is érdemled.

2012. jan. 23. 13:54
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg elhiszed neki, hogy elhagyná a családját érted?:) És csak "ideiglenesen" eljátssza, hogy szakítottatok? Miért? Ha válni akar, miért nem válik most? Elárulom: mert nem akar válni.

Nézd, minden ember tudja, hogy nincs olyan bíróság, aki nem az anyánál hagyná a gyerekeket, ha annak nincs valami függősége/ és teljesen beszámítható, jó anya. Normális férfi nem dobja el a gyerekeit egy kis szösziért, aki annyira buta, hogy elhiszi, majd egyszer boldogan élnek, amíg meg nem halnak. No meg, biztosan látja ő is, hogy nálad az "anyagi háttér nem utolsó szempont", ilyet meg senki nem akarna feleségnek, max egy lyuknak.

Ha jót akarsz magadnak, akkor otthagyod a pasit, és felakasztod magad... vagy keresel egy egyedülálló csávót. Úgy legalább csak egy ember életét mérgezed, nem egy egész családét.

2012. jan. 23. 14:01
 16/34 anonim ***** válasza:

A feleség is hibás.Mindig azt mondom,ha otthon megkapom amit akarok akkor nem megyek a szomszédba tejfölért :)

Tudhatta,ha elhanyagolja magát a nő akkor ez a sorsa ez van.Egy kapcsolatért mindig is tenni kell.

Dom Péter szexológus is ezt mondta:,,Ha nem teszünk a kapcsolatért akkor a másik félre fog k_rni".

És ez nagyon igaz,én mondjuk a pasi helyébe már régen elváltam volna,nem szabad megalkudni,mert a gyerek is megissza a levét ha a szülők nincsenek jól meg.

Én totál megértem a pasit.

Dom Péter még ezt is mondta,hogy:,,Akitől el lehet venni a párját azt igenis nyugodtan vegyétek el,mert akkor igazán sose volt az övé."

2012. jan. 23. 14:04
 17/34 anonim ***** válasza:
utolsó xD
2012. jan. 23. 14:04
 18/34 anonim ***** válasza:

Hát gratulálok ehez a felfogáshoz. Akkor mond már meg miért volt az h barátnom mindent megadott a pasijánál. Nálluk lakott a srác, ki volt nyalva a segge, és szexuális téren sem volt semmi amit barátnom ne tett volna meg neki. Mégis megcsalta

Na??? Várom a magyarázatot.

Gusztustalan az is amit a pasi csinál meg az is amit te. Hánynom kell az ilyenektol.

2012. jan. 23. 14:07
 19/34 anonim ***** válasza:

Utolsó biztos volt valami,ez tuti,hogy valamit nem kapott meg a srác nem látok bele.De ezt egy több éves tapasztalattal rendelkező egyén mondta.

Szexuális kielégületlenség minden gond okozója,tehát ez az a kapocs amit meg kell erősíteni a párok között.Igényes megjelenés,jó külső,ápoltság,szexmasszázsok.

Ez igaz mind a pasikra mind a csajokra.

Mondják sokan,hogy nem a szex a legfontosabb egy kapcsolatba,sajnos el kell oszlatnom a tévhiteket,mert igenis az.

Volt a Dom úr előadásán egy hölgy,ő dicsérgette orrba szájba a férjét,hogy ilyen kedves ilyen jó,jó apa.

Később ahogy ment az előadás,bevágta a hölgy azért,hogy a férje egy nulla az ágyban szós szerint és azér tart más kakast is a tyúkolban,ez az előadás vége fele derült ki.

Nincs szexuális kultúra,mert bármilyen gond van de kielégítő tantrikus taoista szexuális életet élnének a párok nem lenne 70%-os vállási ráta.

2012. jan. 23. 14:13
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Hát már nemazért de ha valami nem jó egy kapcsolatban, nem tetszik valami azt megbeszélni kell nem egybol félre b@szni. De aki ennyire pártolja ezt a felfogást az nem is lesz kulonb ember az ilyeneknél
2012. jan. 23. 14:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!