Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én miért lennék hibás, nem ő az aki rossz útra tért?
Megismerkedtem egy nős pasival,aki elmondása szerint folyamatosan félrelépett az asszony mellett.
Leszögezte nekem,hogy komoly kapcsolatot nem szeretne senkivel sem kialakítani,így velem sem,de nagyon tetszek neki,és szeretne sok időt tölteni velem.
Bele mentem a dologba,mert az úriember amúgy nagyon gáláns,én meg jelenleg szingli vagyok.
Mesélte nekem hogy a felesége már úgy nem ad magára,nem foglalkozik a külsejével,elhanyagolja nagyon magát.
Telefonon szoktuk megbeszélni a találkát.
Na de egyik nap kaptam a telefonjáról egy sms-t.
Amiben ez állt(kicsit finomítok).
"Hagyd békén a férjemet,te hülye kis naiv liba,családja van,nem kellesz neki,csak arra hogy megdugjon."
Erre visszaírtam neki:
"Én nem úgy vettem észre hogy nem kellek neki,felnőtt férfi,had döntse el mit akar,nem hiába csinálja azt amit ,téged meg nem is ismerlek,akadj le rólam!"
Erre megsértődött rám,és azt mondta hogy nem kellett volna reagálnom az sms-re,mondta hogy küld egy sms-t mintha szakítanánk,de van bent a cégén egy másik telója,majd arról írogat.
Oké tudtam h ez lesz,de kellemetlen így titokban találkozgatni.
Ez így van,csak az emberek félnek és nem tudnak kommunikálni egyáltalán.Én komolyan mondom borzasztó az emberek hozzáállása az élethez,nem tudnak beszélgetni,nem merik vállalni a bajaikat.
Titeket is sajnállak nagyon lányok nagy bajban vagytok ti is,nem véletlenül 95%-a a nőknek nincs megelégedve a házas életével.Nagyon durva
"Hát már nemazért de ha valami nem jó egy kapcsolatban, nem tetszik valami azt megbeszélni kell nem egybol félre b@szni. De aki ennyire pártolja ezt a felfogást az nem is lesz kulonb ember az ilyeneknél"
Sajnos mi nem tudjuk, hogy a szóbanforgó "úriember" próbálta-e megbeszélni a dolgokat a feleségével. Általános, létező probléma, amiről az egyik válaszadó írt, hogy az anyuka már inkább anyuka, mint feleség. Elhanyagolja a külsejét, már csak a gyerekeknek él. Fontos szerintem megtalálni a középutat, hogy a férjet se hanyagoljuk el. Nem biztos, hogy ez a feleség teljesen ártatlan a dologban.
Ez hülyeség utolsó,a barátnőmnek is van gyereke(nem az enyém a gyerek),11éves mégis kirívóan öltözik egy igazi nőies nő,fitneszezik,jah és egyedül neveli a kisfiát mert az exe nem segít semmit neki.Nem az a anyuka fazon aki lógós gatyában zsíros lenőtt hajjal,striás kövérhassal van,mégis jól neveli a fiát és jól nevelt sportoló a gyermeke.Nem ezen múlik,igenis adjon magára egy nő,ezt annyira nem csípem amikor ha már anyuka vagyok akkor már hízzak el,nem kell odafigyelni,akkor számolni kell ezzel a szituval mint amit a kérdező is írt,mondom nem hiába van 70%-os vállási ráta.Gondolkodni lányok gondolkodni.
Tessék neki is van egy kisfia is,és csodálatos egy nő,csak akarat és munka és diéta kérdése,meg igényesség.
24F
Persze, csak van amikor a nők nem figyelnek oda arra, hogy a pasinak éppen mire lenne igénye. Persze nem azt mondom, hogy mindent meg kell tenni a másikért, de kompromisszumok kérdése az egész. Ha 2 hónapig nincs szex, és semmi testiség, én meg is értem, hogy a pasi kiakad, amiért a wc-ben elbújva kell rejszolnia, mint gyerekkorában. Én akármilyen fáradt vagyok, annyi erőm mindig van, hogy kicsit mozgassam a kezem, vagy a szám, ha már egy hete nem volt szex (ilyen ritka, max azért, mert éppen megjött, vagy nem voltunk együtt).
Ha nincs libidója, hát nincs libidója, attól még a férfinak UGYANOLYAN szükségletei vannak, mint előtte.
Ezt nőként mondom.
Én személy szerint vagyok annyira "önző"(nem tudok erre jobb szót),hogy ne osztozkodjak másik nővel a pasimon,főleg ha tudom,hogy van egy másik nő.
Egyébként meg az jutott eszembe,hogy lehet,hogy nem is hanyagolja el magát annyira az a nő,csak a pasi mondta ezt...hiszen azt is írtad,hogy folyamatosan volt szeretője a felesége mellett,ergo nem csak akkor,mikor már a pali állítása szerint elhanyagolta magát.Akkor meg biztos más miatt csalta meg.Lehet,hogy rajtad kívül is van még egy pár nője...nem tudhatod...
Hát sok mindent írtatok.
Kétségek között vagyok igazából,tehát nem tudom hogyan rendezzem le ezt az egészet,le akarom e egyáltalán.
Talán odébb kéne állnom.
Hülyeség h nincs gerincem,meg bűntudatom,de ha nem velem,megcsalta volna egy másik csajjal az asszonyt.
Itt a férfi az állandó közszereplő,ő teszi meg a nővel,amit megtesz,igazából a nők csak kellékek,ő mozgatja a bábokat szerintem,a férfi.
Ez olyan dolog h van egy gyerek,van egy játszópajtása,megunja,odamegy másikhoz,aki viszont egyedül van,és úgy dönt,inkább vele játszik.
Akkor miért az lenne a hibás,aki egyedül játszik,és nem hagy cserben senkit,mert nincs is senkije,abban hibás h a másik gyerek lecseréli a játszótársát,és ő úgy dönt játszik vele?Hülyeség.
A férfiak tökéletesen,tudják manipulálni a nőket.
Otthon azt mondják a feleségüknek,hogy "csak arra kellett
az a mocskos r.banc,nem jelentett semmit sem nekem."
A szeretőnek meg azt,hogy sokkal szebbek annál a tehénnél,aki az ágyukban fekszik,és a pénzüket zabálja.
Meg hogy milyen kár hogy nem velük hozta össze a sors
őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!