Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ettől k*rva leszek? Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől k*rva leszek? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, aki le akar velem feküdni. Szerelmesek nem vagyunk egymásba, de én is nagyon kívánom őt úgy...

Mit tegyek? Lefeküdjünk? vagy hagyjuk?

Ettől nem leszek k*rva?

21/L

2009. máj. 28. 14:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A krva az, aki ellenszolgaltatas fejeben fekszik le masokkal.
2009. máj. 28. 14:20
 2/16 anonim ***** válasza:
90%

Hát huszonegy évesen szerintem nem leszel ettől k...a, én is megtettem volna akkoriban már, persze, ha nincs barátod.

De ne reklámozd azért az ismeröseidnek. :)

2009. máj. 28. 14:21
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
így van, ahogy az első mondja. vagy ha mellette van barátod max akkor lehetne még azt mondani h kurv@ vagy.
2009. máj. 28. 14:21
 4/16 A kérdező kommentje:
Az a bajom hogy nem tudom mennyire gáz szerelem nélkül lefeküdni... És csak amiatt együtt lenni...
2009. máj. 28. 14:22
 5/16 A kérdező kommentje:
Nincs barátom.. Neki sincs csaja
2009. máj. 28. 14:22
 6/16 anonim ***** válasza:
84%

dehogy leszel az!ha kivänod öt,és csak szex lesz,attol miéRt lennél k..a?csak ne szokj rö erre,hogy akkor jövöhéten pistit kivänod meg,utäna jozsit,majd ferit..

de ezzzel nincs semmi baj!sztem feküdj le vele ha nagyon kivänod öt,ne feledd,egyszer élsz,gyereked még nincsen(gondolom),éljél!

2009. máj. 28. 14:23
 7/16 anonim ***** válasza:
86%
Dehogy leszel k*rva! Szerintem manapság eléggé ritkaságnak számít, ha valaki csak fülig szerelmesen fekszik le a pasival... valahol el kell kezdeni. Ha kívánjátok egymást, akkor szerintem semmi akadály...
 8/16 anonim ***** válasza:
87%
Ha nem minden nap más pasival csinálod és pénzt sem fogadsz el akkor nem vagy k@va.De szerintem törekedj a tartós hosszútávú kapcsolatra.A szex szerelemből sokkal élvezetesebb!!!!!!!!!!
 9/16 A kérdező kommentje:
Tudom de két hónapja szakitott velem a pasim, most így senki sincs a láthatáron és annyira megkívántam...
2009. máj. 28. 14:26
 10/16 anonim ***** válasza:
85%
"Szerelem nélkül" gáz-e lefeküdni? A "szerelem" nagyon ritka, és nem is jó, ha azon múlik egy kapcsolat. Igaz, mostanában mindenfajta vonzalomra rámondják, hogy szerelem, de ez csak divat.
2009. máj. 28. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!