Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban rendbe lehet hozni egy házasságot? Ha elhidegült a 2 fél egymástól?
40 körüliek vagyunk, de csak pár éve vagyunk együtt, de már nem a régi, én már lépnék kifelé. Vagy várjak a csodára? Van egy kisgyerekünk, ami nagyon visszatart.
Leginkább saját tapasztalatokra lennék kíváncsi, aki már járt ilyen cipőben.
Nincs tapasztalat, de szerintem ez olyan mint a windows. Lehet foltozgatni meg karbantartani de sosem lesz már olyan amit rendesen lehet használni! Formázás és újratelepítés.
Elég idősek vagytok ahhoz h új kompromisszumokat kössetek és nagyon alkalmazkodjatok a másikhoz.
Próbáljatok ki egy nyílt verziót!
Én leléptem, mert úgy éreztem, az egy nagy semmi, anyuka este el a gyerekekkel aludni, jó utána a közös ágyban csak összetalálkozunk, node beszélgetni, vagy bármi ilyet, hát azt nem.
Nem tudom, jól tettem-e, a kicsik nagyon szeretnék, ha visszamennék, néha meg már egész értelmes dolgokat is lehet beszélni az anyjukkal is, de erősebb benne a sértődöttség.
Meg nem is hiszem, hogy 40-hez közel meg tud változni.
Szóval....
De bízni mindenben lehet.
A párod mit szól ehhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!