Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok ilyen vékony lánnyal? Nektek bejön, vagy inkább a "van rajta mit fogni"-kat választanátok? (KÉPEK)
Én is ilyesmi vékony vagyok.(alkatilag, sajnos nem tudok rajta változtatni bármennyit eszek:/)
Lehet hogy elavultnak tűnik amit mondok vagy hülyeségnek, de szerintem nagy ívbem sz*rd le hogyan nézel ki 45 vagy 90 kg tök mindegy, csak érezd jól magad és ne aggódj a tested miatt egy ember biztos van akit neked találtak ki és őneki jó leszel ahogy vayg meg még pár100 pasinak :D
NYUGI! Csak lazán
az utolsó kép kicsit bizarr, a második nem jön be nekem (hiba) az elsőn pedig nem sokat látok, de ettől függetlenül: átérzema helyzeted én is vékony vagyok nagyon pedig már 18 éve hízókúrán vagyok XD ne aggódj, lesz aki így szeret:)
18/L
nem tudom az utolsó előtti (szóval előttem kettővel) az pontosan kinek szólt, de azért elmondanám h nem vagyok az elöl deszka hátul léc típus. És nem dicsekvés de a súlyom hogy képest elég szép melleim vannak... szóval...
egyébként meg aki olyannak születik, hogy nem nagy (vagy nem is közepes neki) hanem ahogy fogalmazni szokták "mint egy szúnyogcsípés" a melle, az mit csináljon? örökre mondjon le biztos a férfiakról, mert így született. pff...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!