Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok ilyen vékony lánnyal? Nektek bejön, vagy inkább a "van rajta mit fogni"-kat választanátok? (KÉPEK)
Én is ilyesmi vékony vagyok.(alkatilag, sajnos nem tudok rajta változtatni bármennyit eszek:/)
Legyen mit fogni rajta. Divattervezőként volt dolgom hasonló csajokkal és őszintén: nem szép látvány meztelenül.(De sajnos ez az "előírás" -.-)
A "kellemes" homokóra alkat sztem jobb bármelyik alkatnál.
pl: 50 kg, 160 cm magas, kb 90cm-es csípő- és mellbőség, derék kb 70, lapos hassal nem rossz. (csak egy pl arány)
és a karcsúsított fölsők kiemelik a mellet és a feneket, egy magassarkú megnyújtja a lábai hosszának látványát.
Nem tudni tetszenél-e,de ha kifogásaim lennének,akkor nem az alkatod miatt lennél lekoptatva. Van akinek jól áll ez is és láttam már husosabb lányokat is,akiknek kifejezetten jól állt az.
Ha nekem lenne lehetőségem a válogatásra,akkor a kettő közötti kategóriát választanám.
24/f
Nekem a ducibb lányok jönnek be. Azok, akiknek van súlyfelesleg - persze csak módjával - a hasukon, combjukon meg a popójukon. A vékony csajok nem tetszenek. Ha fogpiszkáló kell, akkor benyúlok a konyhaszekrénybe és kiveszek egyet. A harmadik képen a csaj meg egyenesen úgy néz ki, mint egy röntgenlelet.
24/F
20:43: Válogasd meg a szavad ember. Mi sem mondjuk azt, hogy ha zsírdisznót akarok, megyek a henteshez...
Kultúráltan kéne megnyilvánulni. Attól, hogy nem tetszik a másik, még nem ő a köcsög.
21F
Inkább vékony lány, mint túlsúlyos.
Én imádom a vékony lányokat! :)
Ha gondolod írj és ismerkedjünk!
02-26 21:16
Akkor neked is szól az ajánlatom! :)
Nem is kell tenned, édes, úgy a jó, amíg vékony vagy és egészséges, nem pedig túlsúlyos. Imádom a vékony lányokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!