Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok ilyen vékony lánnyal? Nektek bejön, vagy inkább a "van rajta mit fogni"-kat választanátok? (KÉPEK)
Én is ilyesmi vékony vagyok.(alkatilag, sajnos nem tudok rajta változtatni bármennyit eszek:/)
Ohó, mit nem adnék egy ilyenért! A vékony lányok a legszexibbek, imádom őket :)) És ezek szerint akkor téged is! <3
Persze az anorexia már más kérdés, a túl vékonyság nem jó...
27f
Amúgy hány éves vagy?
Látom megoszlanak a vélemények, de azért örülök,hogy vannak akiknek az ilyen lányok is bejönnek:)
16 vagyok.
Hát ha tényleg ilyen vagy az elég gáz.
Egyél többet,kalóriadús kajákat.
Főleg az utolsó képen aki van az már szerintem beteg.
Minden vékony lánynak üzenem, hogy ők a legjobbak!
Imádlak titeket! <3
De tényleg inkább vékony legyél, mint túlsúlyos, én is vékony vagyok amúgy meg és így érzem jól magam.
Sokan irigykednek mások meg csesztetnek, hogy biztos nem eszem eleget, pedig nem azért van, de a sok tudatlan ember nem érti meg, hogy vannak olyan gyorsanyagcseréjű, hízásra nem hajlamos emberek, mint én és ti lányok.
22/F
Normális kép nincs? Amiket linkeltél pont full előnytelenül vannak a lányok.
Amúgy: http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
Bár én kicsivel fiatalabb vagyok:
Én is vékony fajta vagyok, heti 5x van edzésen és eleget eszem mégis...
de nekem is roszul szokott esni ha le anorexiáznak.. Főleg hogy rengeteget nassolok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!