Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben, hogyan koptassam le a páromról
az ex barátnőjét?
Ha már csak barátok akkor mi bajod azzal hogy néha beszélnek? Én is voltam ilyen helyzetben (mint ex barátnő akit le kell koptatni), ez olyan hülyeség. Inkább menjetek el együtt szórakozni hogy megismerd te is a csajt, talán akkor majd összehaverkodtok és nem leszel ennyire féltékeny.
2009. máj. 28. 11:48
Azért ez a párodtól is elég bunkóság és pofátlanság, hogy vele beszél, mikor ez téged láthatóan zavar. szerintem vele is illene elbeszélgetned!
Szerintem nyugodtan elbeszélgethetsz az exével. És ha ezen felháborodik a barátod, akkor nem tudom mit is akar tőled. Akkor fogadja vissza az exét!
2009. máj. 28. 11:48
Nem értem, miért probléma, ha az exével beszélget. Én is beszélgetek, a párom is beszélget a volt kapcsolataival. Semmi rosszat nem látok ebben, Egy szakítás nem azt jelenti, hogy teljes harag és utálom egy életre, attól még ugyanúgy barátok maradhatnak.
2009. máj. 28. 11:50
Én idegbajt kapok már az exektől...teljesen jóhiszeműen gondolkodtam párom exéről, pedig mindenki mondta hogy ilyen meg olyan nő, meg hogy fűvel-fával-bokorral ágybabújt, meg hogy kétszínű és stb. Én nem hittem el, mondtam is magamban, hogy biztos csak túloznak...Aha...az ex befurakodott közénk...nem is kicsit. Volt pofája befeküdni párom ágyába úgy, hogy reggel még én ébredtem ott...még friss volt a kapcsolatunk párommal, ők egy 8 éves kapcsolatot zártak le. Párom berúgott nagyon, én nem figyeltem az ex meg rámászott...mikor elmentem üdítőért...már bánom hogy akkor nem vertem szét a fején a sörösüveget ami épp a kezemben volt. Ennek már lassan egy éve, és a párom velem van. Azóta is. Persze a csaj még próbálkozott párszor, de nagyon nehéz volt felfogatni vele, hogy ennek vége. ...szóval én azt javaslom, hogy egyes exekkel bizony vigyázni kell! Viszont ha azt nézem, én is ex vagyok a volt barátaimnak és van még mindig akivel a mai napig jót beszélgetek, és meg sem fordul a fejemben, hogy pasiként nézzek rá újra. Ők már csak barátok.
Szóval embere válogatja, de én azért óvatos lennék a helyedben... Az meg már gyanús, hogy kiröhög a barátod, hogy mi az hogy ne telefonálgassanak mikor az msn ugyanaz...nem fontosabb véletlenül neki az a csajszi, mint a te érzéseid? Ez már régen rossz, ha így van...
2009. máj. 28. 12:23
Ez velem is volt hogy ex elmarta (volt)barátomat többször is mert jóhiszeműen elhittem hogy már nem akarnak egymástól semmit, mégis exem a csaj ágyában kötött ki és persze nekem "a viszontlátásra". Szerintem próbáld meg megbeszélni a barátoddal, mert ha nem hajlandó belátni hogy neked ilyen érzéseid vannak akkor nem sok keresnivalód van mellette.
2009. máj. 28. 13:02
Én is éppen ezt mondtam! Nem a saját tapasztalatok alapján kellene tanácsot adni valakinek, hanem azok alapján, amit elmond!
Most akkor minek kellett lepontozni?
2009. máj. 28. 13:02
ja második válaszoló voltam
2009. máj. 28. 13:03
8/15 A kérdező kommentje:
Nem is azt kértem hogy teljesen szakítsa meg vele a kapcsolatot vagy hogy utálni kell,mert én sem vagyok rosszba az exemmel.Még sem hívogatjuk egymást..max váltunk egy emailt és kész.Ők is 8 évig voltak eggyüt...és túl sok dolgot hallottam már a csajról hogy tudjam hogy nem igazán bízhatok benne,nem csak idegenektől hanem párom testvérétől is.Azért ő is már ismeri 8 éve!Nem voltak rosszba,de még sem szerették igazán egymást az amiatt ahogy a csaj viselkedett és az erőszakossága miatt sem!
Az, hogy ők lezárták a kapcsolatukat nem azt jelenti, hogy szóba sem állnak egymással. Örülj neki, hogy elmondja a barátod, hogy még mindig beszélnek. Ő legalább őszinte. Veled ellentétben, aki azt se meri megmondani, hogy azt szeretné, hogy teljesen megszakítsák a kapcsolatot. Milyen dolog az, hogy előállsz azzal, hogy először csak a telefonálgatást fejezék be, aztán ha ezt teljesíti még több követeléssel állsz elő? Utána mi lesz, fordítsa el a fejét is, ha csak meglátja az utcán? Ha a ti kapcsolatotok jól működik, úgyse tud bekavarni még ha szeretne se, viszont te a féltékenykedéseddel könnyen elüldözheted a barátodat. Aztán szépen sorban a többi fiút is az életben, senki nem szereti a túlzott féltékenységet.
2009. máj. 28. 13:11
10/15 A kérdező kommentje:
Én nem értem,én senkit sem pontoztam le!!!
Kapcsolódó kérdések: