Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, meg kellene változnom, vagy szakítanom kellene?
Figyelt kérdés
1,5 éve járok barátommal, de mindig veszekedünk, mert nem tudjuk egymást boldoggá tenni. Folyton sorolom neki, amit én szeretnék, hogy változzon és sosem tud magától kitalálni érzelmes dolgokat. Mindig csak azt teszi, amit mondok neki, de többet már nem. Én mindenhova hívom magammal, meg kérem, hogy jöjjön elém, de ő nem, mert szerinte fáradt vagyok és nem akar fárasztani . Mindig ha elmondom, mi a bajom, azzal jön, hogy miért nem tudom elfogadni úgy, ahogy van?! Mert régen más volt teljesen, csak mindig szerettem volna ha kicsit érzelmesebb, jobban ragaszkodik hozzám, meglep vmivel sűrűn{nem csak tárgybeli dolgok, hanem gesztusok}, őszinte, kedves, türelmes . De egyre roszabb lett és már nincs türelme . Félek attól is, hogy mivel egyetemista lett mást talál helyettem :S2012. jan. 22. 00:24
1/9 anonim válasza:
Ő jobban tudja, hogy Te mikor vagy fáradt?:)
2/9 anonim válasza:
hódolj be neki más pasid úgysem lesz
3/9 A kérdező kommentje:
miért is?
2012. jan. 22. 00:34
4/9 anonim válasza:
Esetleg többet nyaggatod, mint amennyit szeretné. Fontos, hogy megbeszéljétek mikor valami nem működik, de ha CSAK ezt kapja tőled, akkor nem csodálkozom, hogy egyre kevésbé töri magát érted.
2
Ne akard megváltoztatni, mert nem tudod. Vagy magától változik, vagy sehogy. Minél erőszakosabban próbálkozol, annál hamarabb lesz elege.
23F
5/9 anonim válasza:
Neharagudj, de szerintem szakíts vele. Amúgy meg a változás az nem lehet egy oldalú, neked is kellene egy kicsit, de a legjobb, ha egyszerre változtok, úgy észre sem lehet venni. Jó esetben ez már bekövetkezett volna szerintem.
6/9 A kérdező kommentje:
és, hogyan érhetném el, hogy magától megváltozzon?
2012. jan. 22. 00:46
7/9 anonim válasza:
"és, hogyan érhetném el, hogy magától megváltozzon?"
Sajnálom, erre a kérdésre nem tudom a választ.
És nem vagyok benne biztos, hogy bármit tehetsz... Vagy hogy bármi hasznosat tehetsz.
Mindenesetre lehet jobban törődne veled, ha nem nyaggatnád annyit.
Ha szereted, és ő is téged, akkor megoldódik a gond. A lényeg, hogy szeressétek a másikat, és legyetek mindketten hajlandóak tenni a kapcsolatért....
8/9 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy változtatnom kell nekem is önmagamon is főleg, mert sajnos hajlamos vagyok arra, hogy hisztizzek ... Csak én nagyon ragaszkodótípus vagyok és ezt szeretném én is elérni, hogy ő is ragaszkodjon hozzám.
2012. jan. 22. 09:57
9/9 anonim válasza:
Ne nyafogj neki folyton. Ne akard megváltoztatni. Ő ezt a 1,5 évet (vagy amíg el nem kezdtél nyafogni) úgy élte le, hogy te elfogadtad úgy, ahogy van. Nincs türelme, mert már a hócipője is tele van a nyafogással. Ha így folytatod, szakítás lesz a vége. Azért kell szeretned, aki. L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!