Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem talál a srác barátnőt?
Figyelt kérdés
Kedves Lányok!
Szeretném a segítségetek kérni! Van egy nagyon jó barátom és neki szeretnék segíteni.
Arról van szó, hogy a srác nem talál magának barátnőt már igen régóta és úgy általában sem (nemcsak, hogy komoly kapcsolatra nem, de még egy éjszakásra sem). Emberileg teljesen rendben van, kedves, művelt, nyitott és nagyon okos srác. Alapvetően kezdeményező típus, így ezzel sem lehet gond. Így csak a külseje marad, amit sajnos én férfiként nem tudok megítélni és ehhez szeretném kérni a segítségeteket. Jó lenne, ha megírnátok, hogy ti milyennek látjátok, mi lehet benne az, ami miatt nem jön be a Lányoknak, így adhatnák neki egy-két tippet, hogy mire figyeljen oda/mi az, amin változtathatna.
Ha adtok email címet, akkor küldök képet róla. Lehetőleg csak lányok írjanak! Azért írtam, mert segíteni szeretnék a barátomnak és nem, pedig azért, hogy a napiszaron kössön ki a képe!
Légyszi küldj nekem is képet :) most már kíváncsi vagyok
2012. jan. 21. 22:07
13/23 A kérdező kommentje:
Akkor add meg a címed.
2012. jan. 21. 22:09
14/23 anonim válasza:
küld nekem is: rooni007@freemail.hu
2012. jan. 21. 22:13
15/23 A kérdező kommentje:
Ment mail.
2012. jan. 21. 22:16
16/23 anonim válasza:
natali782@yahoo.com
2012. jan. 21. 22:18
17/23 A kérdező kommentje:
Ment mail. Közben, pedig várom az észrevételeket, javaslatokat is.
2012. jan. 21. 22:20
18/23 anonim válasza:
Na vegul megkaptam a kepet...oszinte leszek...en nem jarnek vele. Valahogy nagyon furi az arca. A hajat nagyon birom, de ahogy ranezek valahogy az jon le nekem, hogy olyan lagymatag, felenk. En aztan igazan nem vagyok az a tipus, akit csak az izmos pasik erdekelnek,de o valahogy nem jon be...ha ranezek kb az jon le nekem, hogy szegeny nagyon teperhet, hogy kapjon maganak valakit, meg eleg oregnek is tunik. Tudom, hogy ezek a dolgok, amiket mondtam durvan hangzanak, s nem csak a kulsosegek szamitanak, de az az igazsag, hogy eloszor a kulsejet nezed egy vadidegen embernek, s utana pedig a belso ertekeit.
2012. jan. 21. 22:21
19/23 anonim válasza:
Nekem külsőre így abszolút nem jön be valahogy nem szimpatikus. Most bocsánat, hogy ezt mondom, de az alkata is taszít már csak azért is mert én eléggé vigyázok arra mit eszek és minden héten mozgok. Senkinek sem kell kigyúrt állatnak lennie isten ments sőt akár izmosnak sem, de ez miatt megkövetelem a partneremtől is, hogy ennyire ne hízzon el.
2012. jan. 21. 22:28
20/23 A kérdező kommentje:
Köszi, nagyon hasznosnak tűnik, amit írtál! Említette korábban, hogy mások is mondták már neki, hogy sokkal idősebbnek tűnik a koránál. Pedig egyáltalán nem öreg, a 20-as évei első felében jár. Nagyon látszik rajta, hogy nagyon össze akar már jönni valakivel? Na ezért jó, hogy feltettem ezt a kérdést itt, mert ilyet sosem vágnák le egy másik férfiról. Nekem nem tűnt amúgy félénknek a képe alapján, bár ez lehet, hogy azért van, mert elég jól ismerem és tudom, hogy van benne bátorság.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!