Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök így? (kor/nem! )
külső: 160 cm. combom és fenekem utálom, hasam imádom, de ha valaki nagyon akar, akkor talál rajta fognivalót :) arcommal úgy vagyok, hogy szeretem is meg nem is, az arcformám talán a kerek és az ovális között van valahol félúton o.o mellem sem túl nagy, sem túl kicsi, ha jobban tetszik ''tenyérnyi'' úgyhogy szeretem.szám alul kicsit vastagabb, felül vékonyabb, azt is szeretem.:) szemem világosbarna, szemöldököm fekete, hajam középhosszú szőkésbarna.. fehér bőr. ruhaügyileg azt veszem fel ami tetszik, nem nagyon követem a divatot, de gáz cuccokat nem veszek fel.
belső: kedves, megértő, őszinte, álmodozó, idézetmánia, zenemánia /metál-rock és ezek alfajai/, hangulatfüggő vagyok, de sosem bántok meg senkit pusztán azért, mert rossz a hangulatom, visszahuzódó/konfliktuskerülő vagyok, jól tanulok.
rossz tulajdonságaim közé sorolom néha azt, hogy sokat beszélek, valamint túl jó a szívem, s ez miatt nagyon könnyen kihasználnak, s ki is szoktak sajnos.. :/ valamint néha az önbizalomhiányosság..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!