Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejövök így? (kor/nem! )

Figyelt kérdés

külső: 160 cm. combom és fenekem utálom, hasam imádom, de ha valaki nagyon akar, akkor talál rajta fognivalót :) arcommal úgy vagyok, hogy szeretem is meg nem is, az arcformám talán a kerek és az ovális között van valahol félúton o.o mellem sem túl nagy, sem túl kicsi, ha jobban tetszik ''tenyérnyi'' úgyhogy szeretem.szám alul kicsit vastagabb, felül vékonyabb, azt is szeretem.:) szemem világosbarna, szemöldököm fekete, hajam középhosszú szőkésbarna.. fehér bőr. ruhaügyileg azt veszem fel ami tetszik, nem nagyon követem a divatot, de gáz cuccokat nem veszek fel.

belső: kedves, megértő, őszinte, álmodozó, idézetmánia, zenemánia /metál-rock és ezek alfajai/, hangulatfüggő vagyok, de sosem bántok meg senkit pusztán azért, mert rossz a hangulatom, visszahuzódó/konfliktuskerülő vagyok, jól tanulok.

rossz tulajdonságaim közé sorolom néha azt, hogy sokat beszélek, valamint túl jó a szívem, s ez miatt nagyon könnyen kihasználnak, s ki is szoktak sajnos.. :/ valamint néha az önbizalomhiányosság..

2012. jan. 21. 21:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A szőkésbarna haj a kedvencem, :P a szép feszesbőrü hasfalat nagyon imádom, a mell méret nemérdekel és azt meg nem írtad le hány kiló vagy. De mindezt egybevetve, szerintem ronda nem lehetsz, csak "önbizalom hiányos" :) és jófejnek tűnsz.
2012. jan. 21. 22:10
 12/16 A kérdező kommentje:
köszönöm:)azért annyira nem vagyok önbizalomhiányos o.o azt írtam, hogy NÉHA..:) vannak NÉHA jobb napjaim is, szóval, mikor hogy.. :D
2012. jan. 21. 22:22
 13/16 anonim ***** válasza:
lány vagy vagy fiú?
2012. jan. 21. 23:24
 14/16 A kérdező kommentje:
szerinted?-.-:D
2012. jan. 22. 13:24
 15/16 anonim válasza:
Te most azt szeretnéd hallani, hogy persze, frankó vagy. De millió ilyen liba fut az utcán..úgyhogy nem vagy egyedi.inkább alacsony..
2012. jan. 28. 17:39
 16/16 anonim válasza:
Ilyet csak egy lotyó kérdez magáról..amúgy inkább gázos vagy, hogy azt irkálod mit imádsz magadon és mit sem..jesszus.szánalom
2012. jan. 28. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!