Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejövök így? (kor/nem! )

Figyelt kérdés

külső: 160 cm. combom és fenekem utálom, hasam imádom, de ha valaki nagyon akar, akkor talál rajta fognivalót :) arcommal úgy vagyok, hogy szeretem is meg nem is, az arcformám talán a kerek és az ovális között van valahol félúton o.o mellem sem túl nagy, sem túl kicsi, ha jobban tetszik ''tenyérnyi'' úgyhogy szeretem.szám alul kicsit vastagabb, felül vékonyabb, azt is szeretem.:) szemem világosbarna, szemöldököm fekete, hajam középhosszú szőkésbarna.. fehér bőr. ruhaügyileg azt veszem fel ami tetszik, nem nagyon követem a divatot, de gáz cuccokat nem veszek fel.

belső: kedves, megértő, őszinte, álmodozó, idézetmánia, zenemánia /metál-rock és ezek alfajai/, hangulatfüggő vagyok, de sosem bántok meg senkit pusztán azért, mert rossz a hangulatom, visszahuzódó/konfliktuskerülő vagyok, jól tanulok.

rossz tulajdonságaim közé sorolom néha azt, hogy sokat beszélek, valamint túl jó a szívem, s ez miatt nagyon könnyen kihasználnak, s ki is szoktak sajnos.. :/ valamint néha az önbizalomhiányosság..

2012. jan. 21. 21:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
najó képet szivi, ennyire még én se vagyok szuper h ez alapján tudjam hogy nézel ki
2012. jan. 21. 21:06
 2/16 anonim ***** válasza:
Nem bantasbol mondom, de ez edes keves...ezek nagyon alapveto tulajdonsagok, s tudod sokszor pl. az alapjan is szoktunk donteni, hogy hogy jar a csaj, a gesztusai nagyon fontosan, szoval igy nehez egy igent vagy nemet mondani
2012. jan. 21. 21:07
 3/16 anonim ***** válasza:

"zenemánia /metál-rock és ezek alfajai/"

te vagy az alteregóm <3

2012. jan. 21. 21:09
 4/16 anonim ***** válasza:
persze helybe megdugnlok
2012. jan. 21. 21:11
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

önbizalomhiányos és döntésképtelen kamasz vagy, ki képtelen elfogadni önmagát.

drágám légy oly drága és álj pucéran egy tükör elé (lásd az egész tested) és nézd végig mindened, hogy hol látsz magadon hibát

2012. jan. 21. 21:12
 6/16 anonim ***** válasza:

" ha valaki nagyon akar, akkor talál rajta fognivalót"

LOL fognivaló az van/nincs! :D

2012. jan. 21. 21:15
 7/16 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen az emberek többségének az értelmes válaszokat:D ''önbizalomhiányos és döntésképtelen kamasz vagy, ki képtelen elfogadni önmagát.''

elfogadtam magam, tudom, mik a hibáim, stb., de azért köszönöm az általánosítást!:D

2012. jan. 21. 21:15
 8/16 anonim ***** válasza:

Ha elfogadtad magad, tudod mik a hibáid, előnyeid, akkor minek jössz ide megerősítésért? Ha tudni akarod, hogy bejössz-e valakihez, akkor menj oda ahhoz, flörtölj vele, és megtudod.

Ego-t növelni ne itt akarj, azért vannak a barátnők/barátok, menj hozzájuk.

2012. jan. 21. 21:18
 9/16 A kérdező kommentje:
nem egot akarok növelni, csak unatkozok, ez volt az eszemben, és kiírtam:o
2012. jan. 21. 21:21
 10/16 anonim ***** válasza:

Nekem ez a leírás alapján őszintén nem vagy szimpatikus, lehet, hogy szép vagy meg a valóságban egész más a stílusod, de ez alapján nem túl nyerő...

de azért ne csüggedj, gondolom olyan 15 éves lehetsz, szóval majd érettebb leszel :)

2012. jan. 21. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!