Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a kapcsolatról?
Figyelt kérdés
Az egyik osztálytársam(lány) most 15 éves és egy 28 éves pasival jár.Szerintetek is sok a korkülönbség?
Szerintem ez egy fajta perverzió a férfi részéről mivel már le is feküdtek, nem is egyszer!A lány meg annyira oda van érte, hogy már el is határozta,hogy vele fogja leélni az életét!18 évesen már gyereket meg házasságot akar!Mi a véleményetek erről a kapcsolatról?
2012. jan. 21. 19:04
11/13 anonim válasza:
De, 14 év a beleegyezési korhatár.
12/13 anonim válasza:
Csak pár hónapig tartott. Ő szerelmes volt belém, én is szerettem őt. A végén én hagytam el, mert kis dolgokból nagy problémát csinált és nem esett jól ugyanarról beszélni órákon keresztül.
13/13 A kérdező kommentje:
Aha, értem!
2012. jan. 21. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!