Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem érzelmileg, hanem testileg csaltam meg?
Ahogy nincs univerzális szerszám, autó, ruhadarab, úgy nincs univerzális ember sem! Egy nő csak egyféle lehet, de általában egy férfinak nem csak egyféle nő tetszik hanem többféle. Szóval a vágy érthető!
Szerintem ha csak maga a test kellett és a csaj személyisége nem akkor nem igazán megcsalás csak inkább önkielégítés. Viszont ha a csaj mosolya elvarázsolt és aranyos volt és bizsergető volt hozzáérni, akkor az már nem csak a testének jó, hanem a lelkének is és az már több mint a testi vágy kiélése.
Szóval vékony a határ.
Egyszer megbocsájtottam 2 éve. És nemrég megint megtörtént. Azóta már nem járunk, mondanom sem kell. De szerintem megérdemelhet egy második esélyt, ha szerinted komolyan megbánta.
Ismered a mondást:
"Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!