Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Micsinaljak? :S
szoval , a baratom hanyagol . nem torodik velem . mar 1 hete nem is beszeltunk .. tegnap irtam neki 1 sms-t de meg azota se irt vissza . szeretnek vele beszelni negyszemkozt , hogy valtozzon meg , de nemtudom sehogy se elerni . ezert ugy dontottem hogy sms-be szakitok vele.
segitenetek kerlek hgy mitirjak neki ? rovid legyen es hatasos . ugy hogy erezze hogy milyen barom volt .
plz. normalis valaszokat ..
elore is koszonom .
a trollkodasbol nemkerek koszonom -.-''
távkapcsolat, vagy mi az, hogy egy hete nem is beszélt velem, és nem tudom elérni?
ne írj neki, ha nem keres így-úgy is vége
ha meg keres, akkor elhajtod, hogy nem vagy te kabát, hogy ha fázik felvegyen, ha meg melege le vegyen...
Hali! Nyugodtan írj neki sms-t...! TE lépj ki ebből az izéből,essen ő pofára! Törődj a saját igényeiddel is! Hülyíthetsz még annyi pofát,amennyi jólesik! Apránként kiismered az igazából egyszerű férfi-működést,időd meg aztán van rá rogyásig!
Ffi/37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!