Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Micsinaljak? :S

Figyelt kérdés

szoval , a baratom hanyagol . nem torodik velem . mar 1 hete nem is beszeltunk .. tegnap irtam neki 1 sms-t de meg azota se irt vissza . szeretnek vele beszelni negyszemkozt , hogy valtozzon meg , de nemtudom sehogy se elerni . ezert ugy dontottem hogy sms-be szakitok vele.

segitenetek kerlek hgy mitirjak neki ? rovid legyen es hatasos . ugy hogy erezze hogy milyen barom volt .

plz. normalis valaszokat ..

elore is koszonom .

a trollkodasbol nemkerek koszonom -.-''

2012. jan. 21. 16:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
szerintem ne küldj neki smst ne pazarold rá a pénzed... majd ha esetleg keresni fog mond neki hogy pápá van
2012. jan. 21. 17:14
 12/17 anonim ***** válasza:
Keress akkor mást lehet már a barátod is kifelé kacsingat.
2012. jan. 21. 20:43
 13/17 anonim ***** válasza:
írd azt h "így már nem kellesz!"
2012. jan. 23. 22:48
 14/17 anonim ***** válasza:

távkapcsolat, vagy mi az, hogy egy hete nem is beszélt velem, és nem tudom elérni?

ne írj neki, ha nem keres így-úgy is vége

ha meg keres, akkor elhajtod, hogy nem vagy te kabát, hogy ha fázik felvegyen, ha meg melege le vegyen...

2012. jan. 23. 23:00
 15/17 anonim ***** válasza:
szerintem már nem is szeret téged és bizony könnyen lehet, hogy más lnyokkal kavar a hátad mögött, van ismerősöm, aki így csinálta, szegény lány sokat is sírt miatta
2012. jan. 23. 23:08
 16/17 anonim ***** válasza:
Ne írj neki semmit. Ez nem barát... Keress egy normális srácot :)
2012. jan. 24. 01:48
 17/17 anonim ***** válasza:

Hali! Nyugodtan írj neki sms-t...! TE lépj ki ebből az izéből,essen ő pofára! Törődj a saját igényeiddel is! Hülyíthetsz még annyi pofát,amennyi jólesik! Apránként kiismered az igazából egyszerű férfi-működést,időd meg aztán van rá rogyásig!

Ffi/37

2012. jan. 24. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!