Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Micsinaljak? :S

Figyelt kérdés

szoval , a baratom hanyagol . nem torodik velem . mar 1 hete nem is beszeltunk .. tegnap irtam neki 1 sms-t de meg azota se irt vissza . szeretnek vele beszelni negyszemkozt , hogy valtozzon meg , de nemtudom sehogy se elerni . ezert ugy dontottem hogy sms-be szakitok vele.

segitenetek kerlek hgy mitirjak neki ? rovid legyen es hatasos . ugy hogy erezze hogy milyen barom volt .

plz. normalis valaszokat ..

elore is koszonom .

a trollkodasbol nemkerek koszonom -.-''

2012. jan. 21. 16:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Úgy érzem nem törődsz velem eleget, ezért szakítok veled.
2012. jan. 21. 16:47
 2/17 anonim ***** válasza:

először biztosan meg akarnám tudni, hogy miért csinálja ezt....

De ha ilyen a srác márpedig a leírtjaid alapján nagyívben sz@rik rád, akkor szakíts vele!

persze úgy érzem az írásodból h nem lehettek több 16-18 nál.

2012. jan. 21. 16:52
 3/17 anonim ***** válasza:

Én a barátomnak ezt írtam:

" Nem fogok többet szenvedni azért, mert képtelen vagy kicsit törődni velem. Ennek vége. Legyél boldog mással. "

Indok ugyan ez volt, nem tudtam elérni, nem foglalkozott velem. Sms után jött könyörögni, de késő volt...

2012. jan. 21. 16:52
 4/17 lodarazs válasza:
Sms-ben szakítani elég komolytalan, inkább ne írjál semmit. Majd, ha ő keres téged, akkor felvázolhatod a nagy büdös helyzetet.
2012. jan. 21. 16:53
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
"Gratulálok, Ön mától szingli!"
2012. jan. 21. 16:54
 6/17 A kérdező kommentje:

koszonom szepen a valaszokat .

en 15 vagyok baratom 16 .. vagyis lassan csak a volt baratom .

7/17 anonim ***** válasza:

1 hete nem beszéltetek, az kemény, én a volt barátommal minden nap beszéltem legalább 2 percet. telefonon vagy interneten... szóval ez gáz. szerintem is szakíts vele nyugodtan sms-ben, ilyen esetben nem bunkóság. sajnos ha ilyen az alaptermészete, nem nagyon fog változni, max 1-2 hétig, aztán minden olyan lesz, mint volt.

írd neki azt, amit felettem írt az egyik válaszadó.

8/17 anonim ***** válasza:
bye-bye
2012. jan. 21. 16:57
 9/17 A kérdező kommentje:
teljesen meg vagyok menve O miatta . O az elso baratom . 1 honapja es 2 hete jarunk . de nemsokaig azt garantalom . olyan mintha nem is jarnank . ez mar nem jaras .
2012. jan. 21. 16:58
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
helyes, kislány, nagyon helyes! állj a sarkadra! ne hagyd magad szenvedtetni ilyen hülyegyerekek miatt!
2012. jan. 21. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!