Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Micsinaljak? :S
szoval , a baratom hanyagol . nem torodik velem . mar 1 hete nem is beszeltunk .. tegnap irtam neki 1 sms-t de meg azota se irt vissza . szeretnek vele beszelni negyszemkozt , hogy valtozzon meg , de nemtudom sehogy se elerni . ezert ugy dontottem hogy sms-be szakitok vele.
segitenetek kerlek hgy mitirjak neki ? rovid legyen es hatasos . ugy hogy erezze hogy milyen barom volt .
plz. normalis valaszokat ..
elore is koszonom .
a trollkodasbol nemkerek koszonom -.-''
először biztosan meg akarnám tudni, hogy miért csinálja ezt....
De ha ilyen a srác márpedig a leírtjaid alapján nagyívben sz@rik rád, akkor szakíts vele!
persze úgy érzem az írásodból h nem lehettek több 16-18 nál.
Én a barátomnak ezt írtam:
" Nem fogok többet szenvedni azért, mert képtelen vagy kicsit törődni velem. Ennek vége. Legyél boldog mással. "
Indok ugyan ez volt, nem tudtam elérni, nem foglalkozott velem. Sms után jött könyörögni, de késő volt...
koszonom szepen a valaszokat .
en 15 vagyok baratom 16 .. vagyis lassan csak a volt baratom .
1 hete nem beszéltetek, az kemény, én a volt barátommal minden nap beszéltem legalább 2 percet. telefonon vagy interneten... szóval ez gáz. szerintem is szakíts vele nyugodtan sms-ben, ilyen esetben nem bunkóság. sajnos ha ilyen az alaptermészete, nem nagyon fog változni, max 1-2 hétig, aztán minden olyan lesz, mint volt.
írd neki azt, amit felettem írt az egyik válaszadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!