Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek vannak előítéleteitek?
Persze!
Legfeljebb abban az esetben nem tudnám párként elfogadni a fogyatékosságot, ha az szellemi...
Ez mondjuk azokra is igaz, akik egyébként "normálisak".
hahaha...
Nekem fontos, hogy egy jó beszélgetéshez is partner legyen a partnerem, ezért bizonyos értelmi színvonal alatt egyszerűen nem illünk egymáshoz.
A vakság részemről olyan hiányosság, amit sokkal könnyebben elfogadok, mint azt, ha a pasi nem olvas.
Persze tudom, hogy nem vagyunk egyformák.
Komoly kapcsolatnál viszont feltétlenül tudni akarnám, hogy örökölhető-e a vakság(ot okozó betegség), és lehet, hogy ennek függvényében viszont nem vállalnék közös gyereket.
Nem tudom, mennyi idős vagy, és nálad ez egyáltalán kérdés-e, én nem vagyok mai csirke, szóval nálam fontos a családalapítás tervezése.
H őszinte legyek, jelen helyzetemben nehezen tudom elképzelni, h vak párom legyen... és ezt minden jóindulattal mondom. De talán ha annyira lenyűgözne, és fülig beleszerelmesedék valahogy, nem hiszem h kizáró okként határoznám meg ezt a hiányosságát!
Barátkozni pedig minden további nélkül, nagyon szívesen. :)
20/N
Hogy olvasod el a válaszainkat??
Sajnos nem tudnám elképzelni magam egy vak fiúval, de biztos sokan vannak akik igen! ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!