Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, miért vannak előitélet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért vannak előitéleteitek?

Figyelt kérdés

Ha egy srác:

-gazdag - biztos nagyképű segfej

-igényes, jól öltözködik sokat ad magára - akkor az

"cicafiú"

-jól néz ki és nincs b.nője - meleg

-jól néz ki és visszahúzódó, szótlan - beképzelt

-van egy jó autója - mű májjer, ezzel akarja felszedni a lányokat.

Most ez csak pár példa volt a sok közül.

Miért kell elörre elitélni annélkül a srácokat mielőtt megismernétek?

2009. júl. 1. 21:54
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
mert az esetek nagy részében ez van :) az a lány is k¤rva aki több férfival lefekszik, úgyh maradj csak csöndben
2009. júl. 1. 22:01
 2/9 A kérdező kommentje:
azért kössz.
2009. júl. 1. 22:06
 3/9 anonim ***** válasza:
56%
igaza van a gyereknek engem is megítélt egy csaj, h mekkora egoista beképzelt majom vagyok... holott 1x találkozott velem csak... akik meg ismernek azok csak röhögtek rajta, h mekkora hülye!
2009. júl. 1. 22:07
 4/9 anonim ***** válasza:
bocs, h bele pofátlankodtam a lányok kérdésébe de gondoltam válaszolok maz előttem szólónak.
2009. júl. 1. 22:08
 5/9 anonim válasza:

Én igyekszem nem előítéletek szerint élni,de...akkor is vannak,mint mindenkinek.Persze nem jó általánosítani,de előfordul,hogy tényleg igazak ezek a megérzések.Másrészt a lányok szerintem sokszor félnek,hogy csalódnak,vagy hogy nem elég jók,ezért inkább rámondják egy fiúra,hogy "biztos egy bunkó" meg hasonlókat,mint hogy esetleg csalódjanak bennük...ez amolyan "önvédelem" talán.

De azért biztos nem minden lány ilyen,szóval ne add fel!:)

2009. júl. 1. 22:09
 6/9 anonim ***** válasza:

hát én lány vagyok..nekem nincsenek ilyen előitéleteim...deh én csak egy vagyok a sok lány közül =)

de azt hagy jegyezzem meg hogy valósínűleg ezek a jelzzők illenek rád..vagy tévedek ?=D

egyébként nekem sikerül vhogy mindig belezugnom a gazdag igényes szingli srácokba..pedig cseppetsem érdekel h mennyi pénzük van..

2009. júl. 1. 22:13
 7/9 anonim ***** válasza:

Ezzel nem értek egyet: "jól néz ki és visszahúzódó, szótlan - beképzelt".

Amúgy vannak olyan lányok is, akik nem ítélnek előre. Ne általánosítsunk.:) Ismerek egy tök jófej srácot, aki gazdag, és nem nagyképű segfej.

16/L

2009. júl. 1. 22:33
 8/9 anonim ***** válasza:

én nemaz alapján állapítom meg h miféle h milyen kocsija van, vagy h milye van, vagy h éppen mit csinál. de ezek, amiket te leírtál, az esetek 70%-ában így is van.

amúgy meg nem összekeverendő az h vki jól öltözik, igényes, meg az h cicafiú. van ugyanis a 2 között bőven különbség, mert nemmindegy h hogyan öltözik. azért mert nincs barátnője, de jólnézki, egyáltalán nemtuti h meleg, ezt nemtudom honnan szedted, nekem pl eszemben sem jutna.

ha jólnézki és szótlan, az nemegyenlő a beképzeltésggel egyáltalán. ha beképzelt akkor ált nem szótlan, hanem magáűt fényezi. és ahhoz megkell szólalni.

azmeg h van egy autója....én annak csak örülök:D és nemfeltételezem h lánycsalinak van neki.

2009. júl. 1. 22:34
 9/9 anonim válasza:

én előítéletes vok XD erre a tapasztalatok is nagyban rásegítenek... de ha vki hozzám szól és szimpatikusnak tűnik, akkor nem fogom elhajtani azért mert így vagy úgy öltözködik, bár tény, h a külső vmennyire tükrözi a belsőt. nálunk is mennek a poénkodások, h a jó pasiknak vagy van csajuk vagy melegek...:D és sztem is ezzel próbáljuk elintézni h bizonyos típusú pasik miért nem ránk buknak. és azt sem kell elfelejteni h minden előítéletnek van vmennyi alapja.

jól néz ki és visszahúzódó, szótlan - beképzelt Ezt meg sztem senki nem gondolja, inkább azt, h egy balf.sz:D, és hiába néz ki jól, nincs önbizalma

2009. júl. 2. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!