Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belevágnál a távkapcsolatba így?
Két hétnyi kapcsolat után az egyik fél munkát kap külföldön, így egyedül kiutazik, és várhatóan kint is fog maradni még évekig. A hazalátogatást kb. 7-8 hetente tudja megoldani, akkor is csak néhány napra. Az, aki itthon maradt, sajnos egyhamar nem valószínű, hogy a másik után tud menni, így ez az opció kizárt. Marad a hazalátogatás és az interneten való kommunikáció. A kérdés: Ti fenntartanátok-e ezt a távkapcsolatot ilyen feltételekkel is, vagy hagynátok az egészet, hiszen nincs személyes kontakt. A felek előtte is ismerték egymást, jó viszont ápoltak, csupán a kiutazása előtt fordult komolyabbra a dolog, így igazi érzelmekről még nem beszélhetünk. Vajon működhet így? Illetve honnan érezhető/hogyan fejezhető ki ebben az esetben, hogy az egyik fél fontosnak tartja a másikat.
Nagyon köszönöm a válaszokat! Minden véleményre nagyon kíváncsi vagyok.
24N
Szerintem felesleges. :( Ha még nincsenek érzelmek, akkor pláne. Távkapcsolatban nem fognak érzelmek kialakulni, szerintem. Két hétnyi kapcsolat az semmi. :/ Én nem bonyolítanám meg ezzel mindkettőnk életét így. :( Bocsi.
19/L
Ha egy hosszú ideje tartó kapcsolatban állna fent ez a helyzet, akkor is elgondolkodnék (hiszen éveket írtál).
De ebben a konkrét esetben 100%, hogy nem folytatnám, mert 2 hét nem elég ehhez. Pont a megismerkedési fázisban (annak is a legelején) mennek szét a felek.
Köszönöm a válaszokat.
Azért a 3. személy, mert nem rólam szól, hanem a húgomról; bár szívesen átvállalnám a fájdalmát. De nem is ez a lényeg:). Tehát akkor egyetértünk. Nekem is ez a véleményem, és fáj látni, hogy mennyire felőrli ez a se-veled-se-nélküled "kapcsolat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!