Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Belevágnál a távkapcsolatba így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belevágnál a távkapcsolatba így?

Figyelt kérdés

Két hétnyi kapcsolat után az egyik fél munkát kap külföldön, így egyedül kiutazik, és várhatóan kint is fog maradni még évekig. A hazalátogatást kb. 7-8 hetente tudja megoldani, akkor is csak néhány napra. Az, aki itthon maradt, sajnos egyhamar nem valószínű, hogy a másik után tud menni, így ez az opció kizárt. Marad a hazalátogatás és az interneten való kommunikáció. A kérdés: Ti fenntartanátok-e ezt a távkapcsolatot ilyen feltételekkel is, vagy hagynátok az egészet, hiszen nincs személyes kontakt. A felek előtte is ismerték egymást, jó viszont ápoltak, csupán a kiutazása előtt fordult komolyabbra a dolog, így igazi érzelmekről még nem beszélhetünk. Vajon működhet így? Illetve honnan érezhető/hogyan fejezhető ki ebben az esetben, hogy az egyik fél fontosnak tartja a másikat.

Nagyon köszönöm a válaszokat! Minden véleményre nagyon kíváncsi vagyok.

24N

2012. jan. 20. 22:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért 3. személyben írtad. A másik fél mikor tudna utána menni? Szerintem 7-8 hét az nagyon is sűrűn van ahhoz képest, és akkor lesz személyes kontakt is, szóval ha mindkét fél akarja, akkor lehet jövője a kapcsolatnak.
2012. jan. 20. 22:48
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem felesleges. :( Ha még nincsenek érzelmek, akkor pláne. Távkapcsolatban nem fognak érzelmek kialakulni, szerintem. Két hétnyi kapcsolat az semmi. :/ Én nem bonyolítanám meg ezzel mindkettőnk életét így. :( Bocsi.

19/L

2012. jan. 20. 22:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Igy nem vallalnam be. ha rovid idon belul kimennel akkor esetleg,de igy nincs jovotok csak szenvedes...majd ha ugy hozza a sors hogy egy helyen lesztek.
2012. jan. 20. 22:51
 4/10 anonim ***** válasza:
Mivel azt írtad, hogy nincsenek komoly érzelmek, így nem vállalnám.
2012. jan. 20. 23:01
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha egy hosszú ideje tartó kapcsolatban állna fent ez a helyzet, akkor is elgondolkodnék (hiszen éveket írtál).

De ebben a konkrét esetben 100%, hogy nem folytatnám, mert 2 hét nem elég ehhez. Pont a megismerkedési fázisban (annak is a legelején) mennek szét a felek.

2012. jan. 20. 23:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Ezt mintha én irtam volna. Pont ebben a szituációban vagyok én is. Régebben is találkozgattunk, mielõtt el ment leg utoljára, az elõtt fordult komolyabbra a dolog. Bele vàgtam, mert úgy éreztem nincs mit vesztenem, pont úgy élem az életem mint ez elõtt azzal a külömbsèggel, h van akire várjak, akire számithatok, akit lehet szeretni is fogok. Ha úgy érzitek van jövõtök én nem hezitálnák a helyetekben. Sok sikert.
2012. jan. 20. 23:15
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Azért a 3. személy, mert nem rólam szól, hanem a húgomról; bár szívesen átvállalnám a fájdalmát. De nem is ez a lényeg:). Tehát akkor egyetértünk. Nekem is ez a véleményem, és fáj látni, hogy mennyire felőrli ez a se-veled-se-nélküled "kapcsolat".

2012. jan. 20. 23:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Korábban is ismerték egymást, szóval nem 2 hét a történelem. Tényleg nehéz lesz, de én ezért nem mondanék le róla.
2012. jan. 20. 23:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Mi is távkapcsolatban vagyunk a barátommal(bár a miénk nem ennyire durva,úgy 2 hetente,havonta találkozunk).A miénk már úgy kb másfél év együttlét után lett távkapcsolat,szóval nálunk elég sok érzelem,meg közös dolog van.2 hét együttlét után nem biztos,hogy bevállalnám(főleg most,hogy már tudom,mivel jár a dolog).Így nincs meg talán még a kellő bizalom a másik felé és szerintem egy távkapcsolatban ez az egyik legfontosabb dolog.
2012. jan. 20. 23:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. jan. 21. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!