Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A másik nem "megnyerése"?
Sziasztok!
A kérdésem a következő lenne:
Lassan egy éve folyamatosan próbálkozom a másik nem (Nő) megnyerésével.
Mind idáig sikertelenül.
Az önbizalmammal nincs probléma, a humorommal sem, és a külső megjelenésemmel (öltözködésemmel) sem.
Adok magamra, de ha úgy vesszük a külsőmmel természetesen vannak problémák (szimmetria).
Ezen kívül mindent megtettem Önmagamért amit csak tudtam, így ezzel felvetőleg probléma nincs.
De valahogy még sem sikerül elnyernem őket...
A modoromban az egoizmus nem jellemező.
Feladni ettől függetlenül nem fogom a dolgokat, de 1-2 tanács jól jönne, hogy miért is lehet ez, vagy esetleg meg kellene változnom?
(Azt vettem észre, hogy az ismerőseim 90%-a nem is törődik szinte a nőkkel és mégis mind a 10 ujjára jutna 1 nő.)
Ez egy korábbi kérdésem volt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Olvasd át, hátha találsz valamit...
" Adok magamra, de ha úgy vesszük a külsőmmel természetesen vannak problémák (szimmetria). "
A probléma:
Nagy az orrom.
Pont ugyan olyan mértékben mint a képen szereplő lánynak.:
(Még a formája is ugyan ez és a nagysága is.)
De igen :\
Ha megnézed alaposan a lyukakat, hatalmasak...egy kanalat is simán fel lehetne benne gyömöszölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!