Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig nem tudom kit válasszak? A páromat vagy egy másik kedves hölgyet?!
attól,hogy 20x teszed fel a kérdést nem leszel okosabb
magadnak kell döntened. 30éves korodra lehetnél már ennyire önálló ilyen fontos helyzetben és nem anonim emberek véleményére hallgatni
mindig azt mondom, hogy ha a jelenlegi párodat el akarod hagyni, akkor a másikat is meg fogod unni előbb vagy utóbb.
Tudom hogy az ősi kínai bölcsességek gyökerek, és régiek, de kb így lehetne megfogalmazni "az történik veled, amit másokkal csinálsz" várd meg amíg a mostani nőd elhagy, utána már jogosan kezdeményezhetsz másoknál. amúgy meg szedd össze magad, legyél tökösebb, és gondolkozz el a házasságon.
ui. "Az újabb mindig jobb!" -Barney Stinson"
uui. én a fiatalabbat választanám, mert szexmániás vagyok, és gyerekeket is akarok!
Nem azt várom , hogy más döntsön helyettem!
Tapasztalatokra és véleményekre számítok.
A DÖNTÉST ÉN NEKEM KELL HOZNOM!
Problémák:
1. havi egy-két alkalmas szex, ami neked kevés
2. megcsalt (még ha virtuálisan is), oda a bizalom
3. nem akar gyereket, te igen
Értem én, hogy az új az lutri, és a biztos rosszban ott a biztonság, míg a bizonytalan jóról nem tudhatod...
Ugyanilyen a pasim: inkább ragaszkodik egy tuti sz*r helyzethez, mert azt ismeri, és a másik, ami jóval kecsegtet, nem 100%.
Szóval ÉN a helyedben bevállalnám a rizikót. De nem vagyok a te helyzetedben, döntened neked kell. (Szerintem amúgy a pároddal csak rosszabb lesz, és esetleg évek múlva ott fogsz állni, hogy a kapcsolatod tönkrement, és vered a fejed a falba, hogy nem vállaltad fel azt, akivel esetleg boldog lehettél volna. Semmi garancia nincs, hogy tényleg az leszel, de ha nem próbálod meg, soha nem fogod megtudni!!!)
Az ilyen döntéshelyzetekre az a bevált séma, hogy mindkettő lapát, 1..2 év egyedüllét, tisztázása önmagával az embernek, hogy ki is ő valójában, aztán - kiemelkedve a mocsárból - találni egy olyat, aki alkalmas(nak látszik) arra, hogy leéljétek az életeteket együtt.
A te konkrét helyzetedben én azt látom, hogy más gond is van, ha a csajnak eszébe jutott egy régi fiúismerősével (többé-kevésbé) intim kapcsolatba kerülni. Az ilyesmi mindig két szereplős történet, valamiért táncba akart menni az a Kata.
A bizalom elvesztése a szokásos sztereotípia. A párkapcsolat nem, ismétlem NEM jelent tulajdoni jogviszonyt, akkor sem, ha a keresztény kultúra ezt sugallja, a gyakorlati megvalósítás meg vagy másfél ezer év óta ez. (Bár az utóbbi 100 évig kb. elég egyoldalú volt: a férfiember azzal dugott, akivel akart, az asszonyállat meg akkor dugott, amikor a férfiember akart.)
Szóval tessék szépen magadba is nézni, ott is keresni hibákat, leülni az asszonnyal, és komolyan megbeszélni, kinek mi a nem jó, a rossz, és a tarthatatlanul rossz. Ezt higgadtan, érzelmek, sértődés nélkül kell, a cél a problémák feltárása, nem a bántás (akkor sem, ha bántóan hangzanak egyes dolgok). Aztán ennek az információnak a birtokában el lehet dönteni, hogy alkalmasak és képesek vagytok-e együtt élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!