Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régóta foglalkoztat ez a kérdés de választ még nem találtam rá:a vonzalomnak vannak fokozatai?
vonzó = Ha beengedlek az ágyamba, befejezed végre a rinyálást?
vonzóbb = Gyere bébi, nem leszünk mi olyan rosszak együtt.
legvonzóbb = Muszáj randiznunk, mert eldurranok!
akkor megpróbálok értelmest választ adni:) szerintem vannak fokozatai, de én csak saját tapasztalatból tudok beszélni. Eddig mindegyik barátommal úgy jöttem össze, hogy első látásra átalgosnak találtam őket, semmi extra, nem fogtak meg:D aztán ahogy kezdtem őket megismerni, valami vonzott bennük: humor, szépszem (:)), mosoly, gödröcske az arcon, bújás és még sorolhatnám. Szerintem a vonzalom az idő elteltével arányos, amit később szerelemnek is nevezhetünk. Ahogy megismered a másikat és minél jobban tetszik, annál jobban vonzódsz, kötődsz hozzá és bízol benne. Én így tapasztaltam. :)
Szerintem a lépcsők:
1. szimpátia
2. aranyosnak találás:)
3. sok időt akarsz vele tölteni
4. kezded szebbnek látni őt a belső tulajdonságai alapján
5. megcsókolnád, megölelnéd
6. odaadnád neki magad és bízol benne
7. Ő életed szerelme
Lehet kicsit nyálas, de én így látom:)
22L
nehéz kategorizálni, de nyilván vannak.
a leggyengébb amikor csak-csak tetszik, de még lefeküdnél vele.
meg persze a csúcs amikor a hangjától is ficereg a cerka.
a kitöltés tetszőleges :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!