Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » ERTHETETLEN! Ma reggel arra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ERTHETETLEN! Ma reggel arra ebredtem, hogy mar nem szeretem. De tegnap este meg szerelmesen fekudtem le. Ez hogy lehet?

Figyelt kérdés
Mar tobb,mint egy eve szeretem. Az osszekoltozest tervezzuk /terveztuk/. Valaki magyarazza meg
2012. jan. 19. 21:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A tudatalattidban él egy harmadik személy,csak nem mered-nem akarod bevallani magadban!!!!!!!
2012. jan. 19. 22:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez a tipikus női logika, "nem tudom miért de nem szeretlek magamnak sem tudom megmagyarázni".
2012. jan. 20. 12:04
 13/14 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. Tenyleg ez tortent.Pedig annyira szerettem.Ez olyan furcsa.De nem ez a legnagyobb baj,hanem az,hogy hogyan mondjam el neki. Felek,h dilihazba fog kerulni ,mert nagyon szeret es ez villamcsapaskent fogja erni.Ugy felek...
2012. jan. 20. 12:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez az egyik leg szarabb mondat amivel szakítani tudsz! Tele lesz a srác feje kérdésekkel, és ugy hagod ott biztos, hogy nem mostanába fogja kiheverni a dolgokat!
2012. jan. 20. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!