Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, mi van veletek? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi van veletek? A magasság ennyire nagy probléma? (több lent)?

Figyelt kérdés
Én egy Eléggé jóképű, izmos (kockahas, jó bicepsz, minten, de nem steroidos f*sz) vagyok, mindenki szerint jó fej, kedves, és viszonylag okos is. Mégsem randizik velem egy csaj sem, és miért? Egy hibám van, hogy alacsony vagyok! nem törpe, csak kisebb növésű, sőt nem is olyan szörnyen kicsi, csak kb 4-5 cm-vel alacsonyabb, mint az átlag. Ez ennyire számítana a lányoknál?
2012. jan. 19. 19:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

lehet h pont olyan nőkre hajtasz (ezek a pláza cicák akik mondjuk azért nem járnának veled mert ha bulizni mennétek akkor ha felveszi a 15centis magassarkúját akkor ő 180lenne te pedig 165 és úgy eléggé gáz :/

Am meg hidd el tuti tetszel egy csomó csajnak csak neked ők nem jönnek be

2012. jan. 19. 19:43
 12/18 anonim ***** válasza:
szakmunkásba is keresgélj barátnőt.
2012. jan. 19. 20:04
 13/18 anonim ***** válasza:
57%
Nem a centiken múlik, hogy lesz-e barátnőd. Általánosságban a nők náluk magasabb férfit választanak társul, én se lennék együtt alacsonyabbal. Lehet akármilyen izmos, jófej, nem tudnék rá "felnézni". Sőt nekem ciki is lene. Nagyon sok az alacsony lány, rengeteg a potenciális nő körülötted. Kb. úgy általánosítasz, hogy a szemüveges is jajgathatna. Meg a fogszabályzós is. És az anyám kínja is. Csak rajtad múlik, nem nehezebb társat találnod, mint másnak.
2012. jan. 19. 20:15
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintemse a magasságon mulik,söt..van pár alacsonyabb pasi aki nagyon cuki szerintem,énsem vagyok magas.De lehet,hogy valami más miatt nemjön össze veled csaj,pl félénk vagy,nemmered leszolitani,nekedis kell ehhez lépned.Nállam ez pl nemszámit,de soknál igen,föleg ilyen plázacicáknál,mert ugye 15cm-s magassarku:D L/14
2012. jan. 23. 16:44
 15/18 anonim ***** válasza:
szerintem nem vagy nagyon pici. én 160 centi vagyok, az az öt centi bőven nem zavarna. és nekem nem is ez számít. a srác, aki most tetszik, sem egy langaléta. ez az utolsó dolog, amit megnézek egy srácon. az izmos srácokat meg különösen bírom. ne ezen agyalj, biztos rengeteg lánynak kellenél.
2012. jún. 15. 21:04
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerintem lerí rólad az ,hogy görcsölsz a magasságod miatt.

Meg amúgy is szoktál te egyáltalán próbálkozni? Utasítottak már egyáltalán vissza?

2012. jún. 15. 21:04
 17/18 Shaddark ***** válasza:

Ha ez vigasztal, ez az állapot el fog múlni.

A lányok minél fiatalabbak annál inkább a külsőségekre hajtanak. Ebben a korban még csak nagyon kevesen járnak ott hogy maguknak és ne a barátnőiknek, környezetüknek keressenek párt.

Magasra tetted így a lécet ennek a korosztálynak de biztosan lesz előbb-utóbb valaki aki átmegy rajta.

Ami még vígasztalhat,akit nem fog érdekelni az legalább egy személyiség lesz már.

2012. jún. 15. 21:10
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekem ciki lett volna egy alacsonyabb pasi, de főleg azért, mert én a magasságom miatt lógtam ki mindenhonnan egész kicsi koromtól kezdve.

De egyszer tetszett egy alacsonyabb pasi. Férfi. Hihetetlen kisugárzása volt!

Szóval ne görcsölj a magasságodon. Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy és egyszer majd szembejön az, akinek pont te kellesz!

2012. jún. 15. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!